Arkadaşlar hepinize merhabalar.
Bende 11 aydır bebek deneyenlerdenim ancak maalesef olmuyor. Doktora gittik bende bir sıkıntı olmadığını, rahim filmim cekildi sağ tupun hafif tıkalı olduğu ancak actığını soyledi doktorum. Sıkıntı eşimde cıktı 4 ay once test yaptık sayımız 8 milyon cıktı morfoloji %2 cıktı. Tabi bu beni daha da yıktı. Keciboynuzu kuru, e vitamini, 1 ay proksid plus denedik ve tekrar test yaptık sonuc 4 milyon, morfoloji %2, hız %45 cıktı, boyle olunca urolog emre Bakırcıoğlu na gittik ilgilendi sağolsun, emodeks tablet verdi. 1 aydır bu tableti kullandık ve sayı 2.8 milyon ,morfoloji %2,hız %70 e cıktı , beklememiz gerektiğini doğal yolla olma ihtimalini soyledi doktor ancak k adın doğum uzmanı tup bebek yapmamızı ilaclarla cok fazla artmayacağını, normal yolla olur ancak cok zor ihtimal dedi. Kafam cok karışık, herkes icin cok kolay olan bir olay bizim icin cok zor maalesef. Eşimle aramız cok iyi hic bir sıkıntımız yok, kader diyorum. Etrafımda herkes yaya kaldın diyor kimseye soylemiyorum cunku insan oğlu başına gelmeden anlayamıyor. Yaşım 30 ,Siz olsanız ne yapardınız? Allah hasret ceken herkesin kucağına evladını nasip etsin.