Merhaba bayanlar,
Size bi sorum olacak. Eşimin ailesiyle bir takım sorunlar yaşadık. Yani aslında ben kırgınım ve bunun ustune eşimde ayağını ablasından kesince bunun suclusu ben oldum.
Gorumcem eşimi onlardan uzaklaştırmak istediğimi soylemiş. Bunun ustune kv ve kp eşime o şekilde konuşmuşlar. Sen kilibiksin o seni herkesten ayıracak gibi şeyler demişler. Oysa ben surekli ara sor dedim kendisi yeter artık bu kacinca ablamın yarattığı huzursuzluk diyerekten arayip sormadı.
Konuyu anlatırsam cok uzun olacak ama. Gorumcem oldu bitti bana takıntılı. Yok yuzu bi guluyor bi gulmuyor. Esim bisey dese kesin karisi dolduruyordur gibi şeyler soyluyor senelerdir. 2 sene once bir bir hepsini soyleyince ozur dinlemişti yeniden başlayalım demişti ama simdi yine ayni şeyleri yapti. Surekli eleştiri. Sanki gelinleri olduğum icin ben surekli gidip gelmeye, gulmeye, onlarla tatile gitmeye vs mecburmusum gibi. Ayrica ben surat filan asmiyorum ki bilincli olarak. Onlar nasilsa Bende oyle.
Bende yoruldum artik kendi kabuğuma cekildim ve ustune tekrar ayırmak istedigim gibi konuşmalar olunca haliyle dahada kızgınım.
Olayların uzerinden bir kac hafta gecti. Kv ve kp hic birsey olmamış gibi davranıyor. Zaten inkarda ettiler eşimle konuştuklarını.. sadece icimde kuruntu olduğunu, biz seni kızımız gibi goruyoruz vs dediler..
taki eşimin dediği ortaya cıkana kadar. Onun ustune tek cevapları, ozaman butun suc onda neden sana soyluyor dedi kv.
Ama esim cok stresli gorunuyordu banada belli etmemeye calışıyordu. Bende ustune gidince patladi Ailesi hakkında.
Simdi ben bu insanlara nasıl davranmam gerek. Hic bisey olmamış gibi mi? Bi kac sene sonra yine aynı şeyler olacağını duşunuyorum. Ben gercekten kv ve kp herzaman severek gidip geldim. Esime bile ben hep derim gidelim mi diye. Onun icin hak ettiğimi dusunmuyorum. Bana akıl verin lutfen