hanımlar selam, cok da buyuk olmayan bir durumla geldim.

biz 2 senedir falan evden calışıyoruz, ofisimiz de var isteyen arada ofise gidiyor ama duzen 2 senedir boyle ilerliyor, herkes evinden mesai saatleri icinde ustune duşeni yapıyor vs derken yuruyor işler. yani hayatımızda her gun işe gidip işten gelme rutini yok. toplantılarımız online falan oluyor. ekibimiz 15-20 kişilik, haftaya hafta sonu ekipce dışarıda buluşalım diye plan yapmışlar, acıkcası herkesin gelmesini istiyorlar aslında amac sosyalleşmek ama mutlaka işle alakalı bişeyler de konuşulur. ben de bu ekip icin fikir sorulan, ihtiyac halinde teknik bilgi aldıkları, danıştıkları, onemli gorev yapan biriyim. varlığım yokluğum fark ediliyor ekip acısından yani. neyse ilk sorduklarında katılır mısın tarih uygun mu dediklerinde evet, tabii demiştim. hic şu bahsedeceğim tesaduf aklıma gelmedi. arkadaşlar mekan olarak sece sece eski flortumun sorumluluğu altında olan bir şubesini secmişler. bu tamamen tesaduf yani. bu flort kişisi sadece o şubeden sorumlu değil her şubeden sorumlu, onların denetimlerine falan giden yetkili konumunda. ve bizim planımız da tam denetim yaptıkları gune denk geliyor. yani uzun lafın kısası ekip buluşmasında eski flortumle karşılaşma ihtimalim var mekanda. sorun şu ki ben karşılaşmayı istemiyorum. 1.5 aydır konuşmuyoruz, aramızda bi yanlış anlama, bi kırgınlık olmuştu, duzeltmek istedim o istemedi vs derken sosyal medyamızda ekliyiz, resimlerimizi beğenip hikayemize bakıyoruz ama bire bir iletişim yok. ve o hayatına bakıyor yani umurunda değilim. benimse hislerim devam ediyor maalesef. karşılaşma ihtimalinden rahatsız olma nedenim bu.

e şimdi ben arkadaşlara tamam gelirim demiştim mekan belirlenmeden once. şimdi mekanı değiştirelim gibi bi oneri sunsam sebebini cok merak edecekler.
gelmiyorum son anda işim cıktı vs bahane uydursam ayıp olur mu acaba?
ya da mekanı değiştirelim teklifini neyi bahane ederek yapabilirim sizce? mekanı mı kotuleyeyim napayım yani?
git canım ne olacak diyenler olacaktır ama eğer gidersem ozellikle onun yuzunden oraya gittiğimi duşunebilecek potansiyelde biri maalesef.
ne diyorsunuz?