Merhaba..
Nişanlım ve ben kurumsal olmayan bir aile şirketinde ust konumda calışıyoruz. İkimizinde uzun zamandır calıştığımızdan fazlaca yetkilerimiz var ve ikimizde daha 25-26 yaşlarında olmamıza rağmen saclarımızda beyazlar cıktı. Patronumuz ağzı fazlaca pis evli barklı metresleri olan biri. Patron benim uzaktan akrabam. Oğrencilinden sonra bana cok destek olduğu icin kendimi burda calışmak icin mecbur gibi hissettim ama nişanlım ve bana defalarca mobing yaptı inanılmaz bir baskı var uzerimizde en ufak bi şeyde birlikteliğimizi bahane ediyor. Cok tehlikeli biri karşında yuksek sesle konuşup kufur ederek haklılığını kanıtlamaya calışıyor. Normalde cok sakin biriydim ama bu işteri beni takıntılı surekli gergin sinirli stresli biri yaptı. Nişanlım patronumun kardeşleri tarafından bir defa hırsızlıkla suclandı bunun sebebide iyi şartlarda yaşıyor arabası vs. Ama okadar usandıkki cıkmak istiyorduk. 2-3 ay once nişanlımın bi tanıdığını benim yanıma aldık kadını gorseniz melek yuzlu ablam gibi gordum o kadar samimi oldum ama o girdiğinden beri surekli nişanlıma kavga eder olduk surekli gelip ablasıyla benim gerginliğimden dolayı beni doldurmaya calışmış. En son patronla aramızda bir surtuşme oldu. Bize trip atmaya başladı. Bu kadının wp web i acık kalmış bizle alakalı patronla dedikodu yaptığını gordum bizi şikayet etmiş başımdan aşağı kaynar sular dokuldu. Ben soğukkanlı siyasi biri olmadığım icin mesai başlangıcında neden arkamdan boyle boyle konuştun, seni cok calıştırdığımı duşunuyosan neden benimle konuşmadın dedim eşyalarını toplayıp bu iftiralarla uğraşamam diyip cıkıp gitti. Birde mesajlardan anladığım kadarıyla ilişkileri var. Gorduğumden beri aşırı uzgunum. Nişanlımla patronla konuştuk tabi yine bağırıp cağırıp ezmeye calıştı ama ihbarda bulunup işten ayrılmaya karar verdik. Bi yandan seviniyorum bu lanet yerden kurtulduğuma ama inanılmaz derecede sırtımdan bıcaklanmış hissettim ve patron kadını arayıp geri cağırdı işe. İnanamıyorum 1 ay sonra işi bırakıcam ama bu kadının suratını gormek bile istemiyorum. Ne hissetmeliyim bilmiyorum. İcimi dokmek istedim okuduysanız teşekkur ederim