Merhaba Hanımlar ben uc aydır eşimden ayrı yaşıyorum ilk annemin yanına geldim ama ne yazıkki annem gitmem icin hergun baskı kurdu uzerimde anneme yuk olmayım diye her işini yapmaya calıştım elimden geldiğince yemeklerini yapıyordum o işten gelmesine, yinede buna rağmen ablamı arayıp hic yardım etmiyor hic bir işimi gormuyor yemek yapmıyor gibisinden beni şikayet etmiş. birde annem başka biriyle evli, babamla ayrılar. iki ay sonra annannem her ne kadar istemiyorum seni desede bir muddet sonra kabul etti oraya gittim hem calışıp hem okumaya calışıyorum hemde evin her işini gormeye calışıyorum yinede annannem bugun anneme gidip beni şikayet etmiş hic beni dinlemiyor kafası neye eserse onu yapıyor, namazını kılmıyor kuran okumuyor diye. Şuan bunları ağlayarak yazıyorum hayatım boyunca kendimi hic bı yere ait hissedemedim. Birleşmekte istemiyorum kendi evime cıkayım diyorum onada izin vermiyorlar adın sozun cıkar diye bir suru laf ediyorlar.
23 yaşındayım annem hÂl boşanmak istiyorum diye evine don diye cocuk gibi azarlıyor. Yaşadıklarım ağır geliyor herşeyi anlatamadım ama elim kolum bağlı ne yapacağımı bilmiyorum