Herkese selamlar cok doluyum arkadaşlar. Aslında boyle konuları konuşacağım kardeşlerim annem var ama uzulmesinler diye bahsetmiyorum. İş hayatına atıldığımdan beri cevremdeki erkekler o kadar anlayışlı o kadar iyi ki ama gelin gorun ki kadınlarla hep bir problemim var. Aslında benim yok. Ama bir şekilde ya olayların icine cekiliyorum ya da bir laf edip moralimi yerle bir ediyorlar. Balık etli biriyim ben kilo da veriyorum zaten diyetteyim diyetisyenle calışıyorum. Hayatımda biri var guzel bir donemdeyiz ustelik yeni yeni başlıyoruz bir şeylere. Baktığında mutlu biriyim. Bugun iş arkadaşlarımdan birisi gecen başka bir arkadaşımla benim hakkımda konuşmuşlar bana ondan bahşediyor neymiş bir kadın gormuşler kadın obez bu arada aynı tipi bana benziyormuş. O kadar bozuldum ki size anlatamam bir şey diyemedim guldum gectim sadece ama icten ice cok takıldım. Bu arkadaşımın ara ara bana boyle laf sokmaları kendini benimle kıyaslamaları var. Aslında baktığınızda guzel biri fiziği de duzgun neden benimle uğraşıyor anlamış değilim. İş yerime bir kere cok guzel guller gondermişti erkek arkadaşım o gunde bana surat yapıp laf sokmuştu. İş yerindeki erkek arkadaşlarla aram daha iyi o zamanlarda surekli yuzu duşuyor. Ya ben kadın kadına destek olmanın birlik olmanın daha onemli olduğunu duşunurum hep ama inanın yıldım artık. Hicbir kadınla samimi olasım gelmiyor. Ya arkadan dedikodumu duyuyorum ya laf sokmalar ya kıskanclıklar inanın bunaldım. Bugunku moral bozukluğumda bu benzetme oldu. Haliyle modum duştu. Bu kadar kırılgan olduğum icinde sinirleniyorum kendime takma gul gec ama yapamıyorum. İnsanlar benim zaafımı demoralize olacağım şeyi iyi biliyor. Kusura bakmayın cok doldum birileriyle paylaşmak istedim