Merhaba kk bayanlari. Hızlıca anlatmaya calışayım icim yanıyor. Eski universite arkadaşıma bir işe girme konusunda yardımcı oldum. Eşim cok kuzmisti. Cunku o arkadaşım eskiden yani 20 yil once benden hoşlanıyordu. Bunu biliyor. 2 yıl sonra yine başka bir ortak arkadaşımız onu sordu cok iyi firsat var iş konusunda ondan cv iste dedi. Ben ne kadar tereddut etsemde cocuklari var engel olmayayım dedim. Kekeme olduğu icin engelli. iyi bir firsatsa diye msj attim cv gonderdi. Ne yazikki eşim bunuda gordu ve benden ayrılmak istediğini, bu kadar rahatsız olmama rağmen boyle bişey yaptığımı, daha neler yaptığımı bilemediğini ve bu şuphelerle devam edemeyeceğini soyledi.
Ben tabi ağlamaktan 3 gundur kendime gelemiyorum. Oğlumuz var 15 yaşında oda şaşkın. Yarın annesinin yanina başka şehire gidecekmiş iş icin. Is bahane tabi uzaklasiyor. Bu arada benim elimi tutmaz sarilmaz falan hic. Tarzım boyle diyordu. Bende kabul etmiştim cunku cok kaliteli bir insandır bunun dışında. Seviyorum onu. Ve net kararlıdır her konuda. Donuşu olmaz. Duvar orer.
Ben şimdi ona surekli ağlak gozukmek de isyemiyorum ama hic bişey yokmuş gibi davranmakta olmaz. Asla gitmesini istemiyorum. Ben naparim onsuz. 3 gunde 3 kilo verdim. Ne yapacağım kızlar.