Daha once konu acmıştım bebeğim kucuk 4 kişi 4 5 gun yatılı kaldı diye ev musait değildi şimdi taşındık ev musait uc artı Bir ama ben yatılı misafir sevmiyorum Zaten butun gun oturmuyorum yoruluyorum ev işi bebis vs ..
Birde yatılı misafir zor rahat edemiyorsun bı kere evinde .. neyse bu seferde gelen tek kişi ama skldm Cidden. . bir gun kalıp gideceğim demiş uc gundur bizde eşimin akrabası 21 yaşında genc bekÂr oğlan .. Eve yerleşti ssnki banyoda lifi dış macunu vs koymuş duruyor gecen gece birde banyo yaptı ev ses yalıtımı kotu butun komşular duyuyorlar banyo sesini ve yatak odası yanında banyo ve su sesinden uyunmuyo .. eşim demiş yap cekinme cocuk bı iki sene oncede gelip 4 gun kalmıştı 4 gun hergun banyo yapmıştı ben olsam cekinirdim başkasının evinde .. birde karo koca ciftin yanında bı hafta tek klmazdim asla .. evi cok uzak şehirde okulu dondurcaakmis ondan gelmiş okulu başka şehirde buraya ucakla geldi ee bugunde gitmiyor haftasonu okul kapalı degilmidir universite haftasonuda bizde kesin ..
Gercekten yoruldum artık misafir cekmekten istemiyorum kardeşim yatılı misafir sevmiyorum
Eşime dedim bir gun kalacaktı hani uc gundur bizde bende bilmiyorum diyor ee ne kadar daha kalacak bizde bilmiyoruz . Ve sinir olmaya başladım.. cocuk iyi biri sorun yok tek sorun benim rahat edememem .. uyuyamıyorum bile gece doğru duzgun kac gundur Zaten benim oğlan yedi aylık gece surekli uyaniyo bu aralar cok yorgunum gercekten yorgun ...
Ne zmn gtcegini nasıl oğrenebilirz ??