Eşimin x bir cocukluk arkadaşı var. Karısını aldattığını oğrendim tesadufen. Eşim bu durumu biliyormuş ve bu durum ilk defa olan bir durum değilmiş. Abi dediğim adamın ne kadar karaktersiz olduğuna mı uzuleyim yoksa eşimin olaylara yaklaşımına mı bilemedim yıkıldım resmen. Gunlerdir kafam darmadağın, icim darmadağın. Ben bu karaktersiz şahsın eşimle mesajlaşmalarından oğrendim durumu. Sonra eşimden oğrendim ayrıntıları. Bu x şahıs cok uzun zamandır bir sohbet sitesine takılıyormuş oradan tanıştığı kişilerle kısa sureli bir şeyler yaşıyormuş. Eşime de ballandıra ballandıra anlatmış mesajlarda bunu. Eşimde mesajlarda sanki yapan şahıs bekar bir adammış, yapabilirmiş, normal bir durummuş gibi tepkiler vermiş. Kızdım tabii "bu senin yakın arkadaşın değil mi neden kızmıyorsun doğruyu gostermiyorsun" dedim. "Ya yok bir şey yaptığından değil boş boş konuşuyor en fazla mesajlaşıyordur daha fazlasına cesaret edemez karısını cok sevdiğini bildiğim icin mudahale etmeme gerek yok" gibi sacma sapan şeyler one surdu. Boş konuşuyor diyor ama adam mesajlarda bildiğin cinsel birliktelik yaşandığını ima etmiş. "En fazla mesajlaşmak ne demek ya sadece mesajlaşınca aldatmış sayılmıyor mu hem karısını cok seven adam bunu yapar mı? Sen de beni cok sevdiğini soyluyorsun sen beni boyle mi seviyorsun yani? Ben seni boyle şeyler yaparak mı seveyim" dedim. Sinirlendi. "Sacmalama bunlar yuzunden birbirimizi uzmeyelim ne halleri varsa gorsunler ben konuşsamda bir şeylerin değişmediğini bildiğim icin artık mudahale etmiyorum dedi."
Hanımlar anlatsam konu uzarda uzar boyle iğrenc durumlar oldu kısaca. Eşimin durumu onemsizleştirmesi beni aşırı rahatsız etti ve midemi bulandırdı. Şimdi ben bu x şahsın karısıyla bu durumu paylaşmak istiyorum cunku yuzune bile bakamıyorum vicdan azabı cekiyorum bile bile susmak icime dokunuyor. Ama eşimin haklı olduğu bir konu var. Ben bu kadına bunu anlatsam eminim boşanmayacak. Cok uzulecek ama boşanmayacak biliyorum. Bu durumda bilmemesi daha mı iyi diyorum? Kafam allak bullak ne yapacağım ben? Eşim, karısına soyleme x senin oğrendiğini duysun zaten korkudan bir daha bulaşmaz oyle şeylere diyor. Bilmiyorum arkadaşlar bilerek susmak aynı adiliğe dahil olmak istemiyorum.