İyi akşamlar kk uyeleri. Artık doldum taştım napıcağımı bilmiyorum. Eşimle severek evlendik ama daha onceden bu kahve alışkanlığı yoktu. Koronadan sonra evde sıkıldığı iicin fazla ustune gitmedim ama kahve alışkanlığı edindi. Haftada 3-4 kahveye gidip gece 12de donuyor. İkinci oğluma hamileyim bu arada. Herneyse artık gercekten yoruldum. Gecen ay boşanma aşamasına geldik duzeltti kendini ama yine başa dondu. Bize ailesine hic değer vermiyor. Varsa yoksa arkadaşları sulalesi. Ben aylardır diyorum ki havalar soğumadan ve doğum yapmadan bikac gun biyerlere kacalım sonra zaten 2 cocukla ben biyere gidemicem onumuz kış. Hiiiic kaale alıp olur bakarız bile demiyor. Ben kendi kendime konuşuyorum resmen. Ama arkadaşı arıyor mal almam lazım yanlız gitmiyim diyor onunla kayseriye, malatyaya gidiyor. Yanii uc beş zuppeden daha kıymetsizim. O kadar yanlızım ki sabah beri ağlıyorum. Bacaklarımı bile acıp yuruyemiyorum cok ağrım var. Nasıl oldun duzeldimi doktora gidelim mi bile demedi. İlk oğlumu yanlız buyuttum eşim hep ya işteydi ya arkadaş ortamındaydı. Ve 2.de oyle olucak eminim. Kaldıramıyorum artık. Uzun oldu kusura bakmayın. Oyle icimi dokmek istedim.zaten cinselliğimizde yok denecek kadar az. Bu bile tek başına boşanma sebebi benim icin. Ama hamile olmak beni biraz duşunduruyor napacağımı bilmiyorum. İlgi istiyorum sevgi istiyorum. Ama duvara konuşuyorum her seferinde