s.a arkadaşlar cumleten :

Bir cok arkadaşımız ne yuklicem diye sormaya başladığı şu gunlerde herkezin bildiği ama gozden kacırdığı bazı şeyler hakkında kucuk birkac detay hatırlatayım dedim .İnşallah yardımcı oluruz bazı arkadaşlarımıza....

YAPILMASI GEREKENLERİ SIRALIYORUM :

1-Hitap edeceğin icerik secimi (haber,cizgi film,dizi,film,araba yarışaları,kaza videoalrı,vine,sağlık haberleri,makyaj bilgileri vsvsvsvs onlarca kateorgi bulabilriz.Kategroinizi secitniz ...Şimdi sıra en onemli madde olan 2.madede..

2-Dunya Genelinde secitğiniz iceriğe en uygun kıta-bolge-ulke şeklinde bir araştırma yapaınız ve sectiğiniz bu bolge-ulke-kıtanın dilinde videoya acıklama-başlık ve etiket giriniz.... ....nasıl yani ? Orneğin siz en guncel teknoloji videoalrını filisitin-suriye halkına hitapla arapca atarsanız adamların ekmekleri yokken,evleri yokken o videoalr izlenim almaz yani hitap edeceğin kesimi -ulkeyi-kıtayı iyi belirle....

3- 2.maddede beliritğim gibi araştırma yapılmış ve farklı kategroilerde en az 10 en cok 20 kanalınız olsun ve bu kanalarla 1-2 ay uğraşın icinde izlenim alan kategorileri ayırın......

4-1 ay sonunda 2-3 adet kategoriniz olur mutlaka izlenim alan...bu kategoride 10 kanal yapın ama HER BİRİSİ FARKLI DİLDE FAKRLI ULKEYE-FAKRLI BOLGEYE-FAKRLI KITAYA HİTABEN (BURASI COK COK ONEMLİ) nedne peki ? aynı icerikle turkiyede 100 kanal acarsan her kanalın diğerine rakip olur ama almanyada-usa-fransa -turkiyede 4 aynı kanal acarsan 4 faklı dilde bu sefer 4 aynı kanaldan 4 fakrlı para gelir ok....

5-1 defa kanala 100-200 video atıp kanala birdaha bakmamazlık yapmayın.belli sayıda video atın her gun (3-5-10) cok abartmayın hicte yuklememezlik yapmayın ....

YUKARIDA YAZIKLARIMI YAPIP 2 AY CALIŞAN BİR KİŞİ BEN KAZNAMAIYORUM DEMEZ EN AZ AYLIK 1000-2000 TL Sİ MUTLAKA OLUR !!!

İŞİNİZE YARARSA Bİ ALLAH RAZI OLSUN DEMENİZ YETERLİ....

Cumleten Bol Kazanclar .... Beyto33 !!!