Merhaba arkadaşlar, oncelikle yurtdışında olduğumu belirtmek istiyorum fakat boşanma durumunda Turkiye ye geri doneceğim.
3 yıl icinde nişan duğun fln derken gide gele butun herşeyimi buraya getirdim fakat eviliğim asla duzgun gitmedi. İlk gunden ortaya cıkan yalanlar, kumar, şiddet, madde herşeyi yaşadım.
Artık ulkeme donmek istiyorum, psikolojim altust olmuş durumda. Tum birikimim de bitti, kargolar 1000 eurolara kadar cıkıyor zaten dil bilmiyorum, kimseyi tanımıyorum. Ayrılık durumunda eşim iyice pislikleşecek ve yardımcı olmayacak eminim.
Eşyadan kastım kıyafetler, kişisel bakım aletleri, kadın eşyaları işte birde ceyiz olarak getirdiğim şeyler. Burada bırakmak istemiyorum cunku Turkiye de hicbirşeyim yok. Nasıl sıfırdan başlayacağım 1 valiz eşya ile? Aslında belki biraz da gaza gelmeye ihtiyacım var. Olanları ailem de bilmiyor kimseyle konuşamamaktan iyice doldum.
Siz olsanız napardınız? Eminim herşeyi bırak don diyenler olacak, peki nasıl olacak bir işe başladığımda kıyafeti, makyajı, sacı hep masraf. Mesleğimdeki tecrubem beni bir firmada yonetici yapacak muhtemelen ama toparlanmam zaman alacak, ev tutmak ev eşyaları almak bir yana birde kendime masrafım olacak. Son 3 yılı saymazsak ben hayatımda hic yokluk yaşamadım bu şekilde ve Turkiye de sıfırdan başlama fikri korkutuyor, işin icinden cıkamıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var...