Daha once burda bahsetmiştim gorucu usulu biriyle tanıştırıldım. Goruştuk, konuştuk, anlaştık ve nişanlandık. Her şey yolunda gidiyordu ailesine karşı saygısızlık etmedim hic eşya konusunda surekli zorlamadan kimseyı aldık. Kaldı ki onların maddi durumu ne zaman musaıtse o zaman bakalım dedik falan. Neyse nişanlım bir gun şey dedi "annesi demiş ki bizim taraftan altın takılırsa ben alırım" nişanlımda kopurmuş kabul etmemiş. Konuyu benim yanımda actı annesi ben ona şaka yaptım falan dedi utandı konuyu kapattı. Orda sadece işte yemeklı duğun yapacagız para olmazsa o an alırız sadece onu dedim ben dedi bişeyler eveleyip geveledi kıvırdı o an sadece biz duğun istemedik nikah yapabiliriz kimse zor durumda kalmasın falan dedim o da ama bızım yapmamız lazım muhabbetıne girdi (gosteriş başka bişey değil) Sonra ben şey dedim benim annemde nişanlandıgımdan beri tembihliyor kybele altınları haram etmeyin inşallah ilerde bi ev alırsınız gerekirse bizde yardım ederiz diye...
Bu konusma burda kapandı ama ben kadından sogudum resmen nişanlımda oyle bişey yaparlarsa en son veririm ama bir dahada yuzumu goremezler dedi. O kadar sinir oldum ki bu durumda nasıl davranmalıyım bilmiyorum.