Oncelikle herkese selamlar
31 yaşında 7 yıllık evliyim , evliligimizin ilk 4 yılında bebek duşunmedik ve bizi uyaran hic kimse olmadı sonrasinda yavas yavas bi eksiklik ve bizden sonra evlenip cocuğu olanları gorunce ve artık ailelerinde uyarilariyla duşunmeye basladik tabi ha diyince veya isteyince hemen olmadigini 1 sene ugrastiktan sonra anladık. . Malesef..
sonrasinda hacettepede gurkan bey var tup bebek bolumunde ona gittik ve KESINLIKLE ASLA memnun kalmadik iki aşılama surecim oldu baştan savmaydi ikiside .
sonrasinda tup bebek icin arastirma yaptığımızda Ahmet Erdem Mehmet Erdem hocalari bulduk ve Mehmet hocayla devam ettik hic bir sorun gorunmemesine ve herseyin iyi olmasına ve surecimde de sıkıntı olmamasina ragmen 2.tup bebegi yaptirdik malesef olumsuz sonucu iki gun once aldık. Doktorda dahil bizler umutluyduk fakat olmadı.
Tup bebeği tekrar duşunmuyorum en azindan simdilik.
arastirdigima gore Ibrahim saracoglunun kurlerini deneyen ve sonucunda hamile kalan tanidiklarim oldugunu gordum ve bu kurleri uygulamaya karar verdim umarim Diz cokup hakkimizda hayırlısıni gonulden istedigimiz cigerimiz yana yana istedigimiz bebegimiz bizim icin hayırlı olur ve biran once daha fazla aratmadan gelir İnşallah, umitsizlik yok Şuphe yok en iyisini Rabbim bilir.
Şuphesiz en guzelini vermek icin bekletiyordur...
"Sıkıntılı gonlumuzu sen biliyorsun Rabbim , yanan yuregimize MUJDELENMEYI nasip et.."
Tıbbın yetersiz kaldığı durum,durumumuz " Sebepsiz kısırlık "
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tıbbın yetersiz kaldığı durum,durumumuz " Sebepsiz kısırlık "