Asıl merak ettiğim şey şu, sitede satılan +15 onaylı gmail vs.. bunlar ne icin? Neyin gmaili yani? Benim bir tane adsensem var @gmail.com uzantılı gerisi de actığım kanalların @pages.plusgoogle.com uzantılı mailleri. Kanallarımı tek adsensem uzerinden yeni kanallar oluştutarak alıyorum. Hepsini kendi bilgisayarımdan yapıyorum. Kullandığım tek şey bot. Kanalların hepsini kendi bilgisayarımdan actım. Kendi bilgisayarımdan adsenseye bağladım bir sorunla karşılaşmadım 1,5 aydır. Bi yerlerde yanlış yaptığımı biliyorum ama nerede neyi yaptığımı bilmiyorum. İp değiştir farklı ip lerden ac diyor kimisi kanalları, mac adresi değiştirme olayı vs.. Diğer sorun mesela yurtta olan arkadaşlar o kadar kişi aynı interneti kullanıyor. Herkes adsensesine aynı ip den giriyor. Bu ban sebebi değil mi? Adsenseleri nasıl ayakta kalıyor? Aynı pc den farklı iki adsenseye sağlıklı girmenin yolu nedir? Ban sebebi midir? Nelere dikkat etmeliyim. Bana bu olayları acıklayarak kafamdaki soru işaretlerini giderebilecek bir arkadaş sanıyorum ki vardır aramızda