Biz eşimle 7 aydır bebek deniyoruz.. Henuz erken gelebilir bazılarınıza ama boyle olacağınk duşunmemiştim hic.. O yuzden biraz endişeliyim..
Ben doktora gittim.. Ultrason'da gayet sağlıklı gozukuyorum.. Hormon testlerim de temiz cıktı..
Doktor cok umitli konuşmuştu kontrollerde.. Sorun yok sen hemen hamile kalırsın gibi.. Fakat hala olmadı..
Gecen ay adetim 10 gun neredeyse erken geldi.. Bunun uzerine tekrar doktora gittim ve benden hsg eşimden de sperm sayımı istedi.. Fakat yaptırmadık.. Nedense pek onemsemedim.. Ama şimdi aklıma bu soru takıldı..
Eşimin 3 amcası 2 de halası var.. Bir amcası haric hepsinin maşallah 3er tane cocuğu var.. Kendi de 3 kardeş.. Kayınvalideme bir keresinde sormuştum amcanın niye cocuğu yok diye, eşinin olmuyormuş demişti.. Ama ona da vaktinde oyle demişler.. Yani eski zaman bilirsiniz işte.. Erkekte olsa bile kadın yuzunden derler..
Akşam vakti benim aklıma da bu takıldı.. Eğer sorun amcadaysa? Amca kısırsa? Bu genetik olabilir mi sizce? Genetikse eşimde de olabilir mi? Akşam akşam takıldı aklıma işte

Eşime soyledim.. Olur mu oyle sacma şey diyo..
Sizce de sacma mı gercekten?