herkese merhaba
8 sene once annemi kaybettim babam 44 yaşındaydı o zamanlar. Babam evlenmek istediğini soyledi 1 bucuk yıl sonra. Bizde kabul ettik ( etmek zorunda kaldık)
Babam Suriyeli bi kadınla evlendi kadının 2 cocuğuna da babam bakıyordu ve bi kız kardeşim oldu. Tabi bu surecte ben evliyim abim unide. Kardeşim 4 aylıkken boşanma kararı aldılar ve boşandılar. Kız kardeşime babam bakmaya başladı tek başına.
Aradan 4 sene gecti ve bu surecte defalarca konuştuğu kadınlar oldu babamın. Tekrar bi Suriyeli istedi biz kabul etmedik durdurduk falan fişman....
En sonunda herşeyi ayarlamış karar vermiş etmiş bize en son Fas ’tan bi kadın getireceğini soyledi. Biz yine kabul etmedik kendi memleketimizden tanıdığımız insan olsun diye ama tabi dinlemedi babam. Aracıya 30 bin TL verdi ve kadın geldi. Geldi ki bir de ne gorelim kadın babamda baya yaşlı. Babam kadını istemediğini soyledi aracıyla tartıştı Muge Anlı ’ya cıkarım gerekirse falan dedi neyse durum oyle kapandı para da gittiii kadın da ...
Belki 4 ay sonra babam tekrardan abimle bana bi kadınla goruştuğunu kadının yine Fas ’lı olduğunu uzunca bi suredir birbirlerini tanıdıklarını falan soyledi biz yine kendi memleketimizden olsun ya da evlenme baba senle de goruşmeyiz desek de bizi dinlemedi. Neyse kadın geldi Fas ’tan. Şu an 1 senelik evliler. Kardeşime de cok iyi baktı Allah var ama babamla anlaşamadılar ve dun oğrendim ki babamla kadın boşanma protokolunu imzalamışlar boşanıyorlarmış.
Biz babamla aynı ilce de yaşıyoruz. Abim ise evlendi astsubay başka şehir de yaşıyor.
Artık ne yapacağımızı şaşırdık İnanın. Duşun duşun kafayı yicem.
Hangi birine yanayım ?
Eşimin ailesi bulunduğum yerde koklu bi aile. Bir suru laf oluyor ben mahcup oluyor. Her ne kadar babamı savunuyor gibi gorunsem de icim icimi yiyor artık. Ona mı yanayım ?
Kardeşim anne anne diye cok alışmıştı. Onun psikolojik tramwasına mı yanayım ?
Her ne kada ofkeli de olsam babamın tekrar tek başına bi evde kalmasına mı yanayım ?
Dertleşmek istedim kızlar. Okuduğunuz icin teşekkurler.
Abimin benden tek artısı kendisi de eşinin ailesi de burda yaşamıyorlar. Ben hem olağan duruma uzuluyorum hem de cevrenin lafı sozune
Meğer annem varken ne kadar guzel bi hayatımız varmış. O gittikten sonra yuvamız dağıldı. Paramparca olduk. Onu cok ama cok ozluyorum