not : başlığı aceleden yanlış yazmışım kusura bakmayın
Arkadaşlarr merhaba
Burdanda fikir alabilicegim aklıma geldi birde bir cok insanda bu mecrada olduğu icin yazayimki herkes bilsin bilgilensin. Bir iş arama mecrası var i ile başlayan tam isim verebilirmiyim bilmiyorum ama cok bilindik sozde guvenilir yani ozel kamu bircok iş arama yeri. Bende bir suredir evdeyim tabiki paketleme işlerinin yalan olduğunu bildiğim icin makale yazma işine falan bakayım dedim.neyse cilt bakımı makyaj adı altında unlu bir marka var May.... Sozde bu markanın urunleri evden satılacak diye biliyorum. O mecrada tabi numaramız var. Uc gun sonra bugun bana watsaptan mesaj geldi arama yok. Merhaba iş başvurunuz onaylanmıştır diye. Teşekkurler yazdım.detay verebilirmisiniz yazdım. Direk mayb.... Makyaj firmasının tanıtımını bir yerden koplayalamis direk attı. Ben biraz suphelendim.cok soru sordum evde paketlemeymis. Evden alıp eve bırakacağız urunleri dedi.ordanda bı killandim.cok soru sorunca bu anladı. Ne inan istedi ne TC ne adres. Ama numaram var sonucta. Baktım beni engellemiş. Şikayet var sitesine girdim bir ton insandan IBAN TC adres kimlik on resim alınmış. Dediğim gibi benden istenmedi. Yazışmaları atacağım.lutfen icimi rahatlatın bu yazışmalarda sorun olurmu acaba.kizlar herkes dikkat etsin aman.