Cikolata kisti ve ameliyat sonrası muzemi paylaşıyorum
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Cikolata kisti ve ameliyat sonrası muzemi paylaşıyorum
-
24-09-2022, 04:51:32merhaba ben 33 ben 2012 yılında dış gebelikten sol tupumu aldırmak zorunda kaldım sonra cok cocuk istememe rağmen bir turlu olmadı ve mayıs 2015 de 10 gun gunum gecti 4 tane test yaptım ve sonuc husran ve birden kanamam başladı hastaneye gittik acaba duşukmu yapıyorum dedim ve o gun sağ yumurtalıta 8 cm cikolata kisti cıktı dunyam başıma yıkıldı normal polikliniğe gelin dediler ve Bn randevu aldım gittim ameliyat dedi burada olursan yumurtalıklarını almak zorunda kalırız dedi doktor ve acık ameliyat yapıyoruz biz dedi eğer imkanın varsa git ozelde kapalı ameliyat ol dedi doktor sonra kendi doktorumu aradım ve randevu aldım doktor Mehmet Faruk Kose cok iyi bir doktordur gel gittim ve ameliyat etti kapalı ameliyat sonrası ağır bir endomitrist hastası olmuşsun dedi bağırsaklara kadar sarmış bu cikolata kisti tek tupum olan sol tupumude kaplamış hepsini temizledim tup bebek uzmanlarını cağırmış ben masadayken ve mavi sıvı heryeri gezmiş kendime geldiğimde odamdaydım doktorum herşey cok guzel gecti gebeliğin icin hic bir engel kalmadı dedi 1 yıl icinde hamile kalmaya bak dedi bugune kadar her ay bekledim olmuyordu ama bu ay tutunmuş meleğim Yani olamaz artık diyenlere inat rabbim verdi cok şukur sizlere umut olsun die bunları anlattım umarım umut olur kimse ameliyattan Korkmasın