Kızlar eşimle 2 senelik evliyiz. 6 aylık bir bebeğimiz var ve eşimde 6 ay once kendisine bir dukkan actı. Eve nadiren erken (9gibi) gelse de, genel olarak sabah 8 akşam 11 olarak calışıyor. Cumartesi pazar dahil. Ve ben bu surecte cok yalnız kaldım calışıyor diye de bisey diyemiyorum ama eve geldiği zamanda istiyorum ki ilgilensin sohbet edelim, sarılsın yanaşsın falan. Kendisi eve geliyor, zaten 1 saat duş alması suruyor, cocukla biraz ilgileniyor falan onun dışında elinde devamlı telefon mutfağa sigara icmeye gider yarım saat durur orda ben salonda yalnız otururum. İlgisizsin diye diye başının etini yedim ama yok anlamıyor ne zaman konuyu acsam ne sacmalıyorsun ne diyosun yine bunları soyleyip duruyor ya tartışamıyoruz bile. Ona da uzuluyorum yorgun ama karısına gosterdiği duygusal bir caba onu daha da cok yormaz bence cunku fiziksel birsey istemiyorum ki ben. Cocuğumuz olduğundan dolayı aksam arkadaşlarımla dışarı cıkayım merakta bırakayım oyle bir şansım olmuyor. Benden yana ici rahat yani evde oturuyorum işte ev işleri cocuk vs hani aklının bende kaldığı bir durum yok. Boyle olmasına uzulduğumu soylediğimde duzeltmek icin birsey bile yapmıyor, gecistirmek icin haklısın falan diyor yada abartıyorsun anlayışsızsın falan diyor daha da sinir ediyor. Nasıl cekebilirim kendimi bana akıl verir misiniz 2 gunde 1 tartışır hale geldik kendimden de eşimden de bunaldım artık valla
Bu arada merak edenler icin, eşim 32 ben 26 yaşındayım. Edebiyat oğretmeniyim ama calışmıyorum. Eşim evine bakar yani oyle maddi olarak hakkını yemiyim. Cinsellik soranlar oluyor 2 gunde 1 devam. Ama ilgisizlik beni cok yormaya başladı artık