Esimle birbirimizi cok severek evlendik yada ben oyle sanıyormusum. ailem asla onay vermedi. En baştan beri benim ailemi zorlamamla oldu . Inandim ona. Halbuki kultur ve yapılarımız cok farklı idi. Ben izmir de buyumuş bi insan o doğulu ve ırk farklı. Kultur apayrı. Kadınları 2. Sınıf yerine koymuşlar ailesinde. Hani bi kitap var ya kadının adı yok aynen oyle. Neyse ikimizde memuruz ailelerden uzakta . Eşimi kısaca anlatayim : asla kendi lafindan başka bir lafa tahammulu yok. Kendi ne derse o. Annesu ve kizkardesi bana yapmadiguni birakmadi ama onlara sesi cikmiyor tabi. Disardan oyle efendi oyle sakin gorunur ki. Halbuki evde ilk 1 yıl ofke kontrolu asla yoktu . Sinirlenince bana aileme kufurler duvar yumruklamalar vs. Sonra kayboldu hafif bu davranışlar gitti ama bu sefer de cekip cekip evden gider oldu. Bi kere cok bencil ve sadece kendisini dusunen bi insan
Bende calışıyorum ama o asla bi bardağı alıp bi yere koymaz, o su ictiği bardak ellemesem orada aylarca kalır.. bi iş yapacaksa en az 6 7 defa soylemek zorundayim. Yap yap yap diye.kendisi de zaten bunu soyluyor bana surekli soyleyeceksin doyor. Ben ev işi yapmam diyor. Ama para ortak diyorum. O zaman yapma bana yemek temizlik utu ayir herseyi diyor. En sonunda alır ben yaparim. Muslugun contasini degistiririm ampul degistiririm , matkap ile duvarda is yaparim.. e ona 1 ay soylemem lazim yapmasi icin..Benim de ağır bi isim var ama onun umrunda bile degil. Sen kadinsin yapacaksin gozuyle bakıyor hep. Desem ki ben hem ise gider hem herseyi yaparım sen sakin Elleme canına minnet. Neyse asıl olaya geleyim eşim beden eğitimi oğretmenliği mezunu. Ama kamuda memur olmuş. Annem 1 haftaligina ziyaret icin gelmisti evimize.onun yaninda surekli bana doyor ki sen hain sin sen karşıma cikmasan şimdi ogretmendim vs vs. Annemde dediki oğlum sınava bile girmemissin atanacagini nerden biliyosun fln. Bilgilerim taze idi atanirdim dedi neyse. Sonra ben bu hain lafını kaldiramadim aglayarak yatak odasına gittim . Telefonunu almaya gelmiş evden gidiyordu ben ağlarken doyor ki " yemek yememistim Karnım actı Sağol bi yemek bile vermedin " yani tek duşunduğu kendisi. Neyse sonra gitti evden. Yemeğe gitmiş . Bende yuruyeyim diye cıktım evin yaninda yuruyus yolu var ev dar geldi. O sıra annem aradı. Konuşuyoruz annem diyor ki ( annem ogretmen) kızım senin bi sucun yok zaten beden eğitimi nde bi suru bekleyen var . Atama bekleyen bi suru insan var. Keske olsa filan dedi. Arkadan bunun sesi geldi . Neyse koş koş eve gittim. Anneme demiş ki bu iş bitti. Ben duyacagimi duydum. Siz benim hakkimda nasil beceremez diye konusursunuz. Butti bu evlilik deyop Valizi toplamış cıkıp gitmiş. Neyse gece de hic aramadi burasi kucuk yer mutlaka duydular gorduler aradım ama onu bana donmedi. Annem seni etkilemek istemem ama boyle en ufak lafa ev mi terkedilir diyor. KendisI ne derse o olavak. Ya o derece bencil bir insan ki. Başka sorunlarımız da vardı. Cinsel anlamda . Defalarca soyledim doktora git diye. Erken boşalma sorunu var iliski maksimum 5 saniye suruyor ve ben 2 yıldır zerre bişe anlamadım. Hep onun icin oldu biseyler.Ben hic umrunda değilim kendisi tatmin olsun yeter. Beni insan yerine dahi koymuyor bu konuda . Defalarca soyledim he he gitcem he he . Ben Insan Degil. Miyim bana soyleyin lutfen sabah akşam calış. Iste koş koş eve gel. Iste kimse ile konuşma erkek olarak . Onun kurallarına hep riayet et. O kızacak korkusu ile yasa.cinselliğe zaten hakkın yok , o onun hakkı. En ufak bi şeyde hakaretleri sıralıyor gerizekalı terbiyesiz beyinsiz bilmem.ne. ben daha ağzımi acmadan. Yanimizda 3. Bi sahis olsa da beni abisinin yaninda kucuk dusurmekten cekinmiyor asla. Kufur bitti şimdi hakaretler başladı. Ya Allah aşkına soyleyin ne yapayım ben duzelir diye devam mı edeyim bu arada cocuk yok ailem arkamda ..ama hEp konusacaklar biz sana demiştik diyecekler.
Defalarca boşanma noktasına geldik defalarca konuştuk ama artık ya huzur istiyorum ya ayrılmak.
2 yıldır kole hayatı yaşıyorum resmen.... bilmiyorum ben mi abartmışim sizce arkadaşım diyor ki millet karisini dovuyor sen abartiyosin diyor ama psikolojik şiddet var bu evlilikte. Kaldı ki defalarca kıyısından donuldu fiziksel olaninin. Cenemi sıktı kolumu sıkıp yataga firlatti tartakladi bir iki defa. Illa tekme tokat dovmesi mi lazım.
Kız arkadaslarim ve eşleri ile oturmaya gitmiştim onlar bile fark etmiş diyor ki surekli ona bakıyorsun her lafindan sonra sanki hep ona odaklisin . Surekli elim kalbimde. Aman kızacak aman bi laf diyecek aman sinirlenecek o korkuyla yaşıyorum resmen... ama bi yandan da ailemin biz demiştik laflari
bana soyleyın siz olsanız.
EDIT :
Mesaj atmış ben kesin kararımi verdim
ben gidiyorum bir daha beni arama sorma yazmış .....
bende cevap olarak tamam en mantıklısı ailem de bende bunu istiyoruz zaten
avukat a gidelim davayı acalım
sonra nereye gidiyorsan git yazdım. ....
kızlar Aksam itibariyle
bana hicbi haber vermeden hicbisey demeden kızlar otobuse binip memleketine gitmiş. ....
hic bi haber vermeden ..
hicbisey soylemeden..
beni burada tek başıma bırakıp sorumsuzca cekip gitti..
son dakika EDIT SAAT 10 ITIBARIYLE :
KIZLAR YANLIŞ ITIBARIYLE ALMIŞIM GALIBA AZ ONCE BEN EVDE YOKTUM
eve gelmiş beN evde yoktum annem vardı
suratı 5 karışmış
kocaman bi valizi herseyini doldurmuş tum kiyafetlerini cekip gitmiş
tek kelime dahi etmemiş ..
SAAT 10 ITIBARIYLE DURUM BU.