arkadaşlar biraz uzun olacak kusura bakmayın ama yardıma ihtiyacım var. Benim uzak mesafeli bir ilişkim var. Universitede tanıştık, neredeyse 6 senedir tanışıyoruz birkac kez ayrıldık ve barıştık. Son barışmamızdan bu yana 1 yılı yeni aştık. Ben onun ailesiyle o benim ailemle tanıştı. Babam onu sevdi diye duşunuyorum ama uzak yere gelin gideceğim icin ve bambaşka kultur olduğu icin kabul etmiyor sadece cunku benim cok hassas olduğunu ve problemlerimi yansıtmayacağımı biliyor. Neyse ben bunu aşacağımı duşunuyorum ama aşamadığım başka bir problem var. Beni cok sevdiğini ailesinden daha duşkun olduğunu biliyorum ben de cok seviyorum onu ama eskisi gibi bana karşı ilgili de değil.
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve 6-7 ayda bir goruşebiliyoruz haliyle ozluyorum. Telefonla goruşuyoruz evet ama o da en fazla 10 15 dk suruyor ve bana yetmiyor bunu dile getirdim aylardır goruntulu konuşmuyoruz ben istemedikce fotoğraf atmıyor ama ben mesela icimden geldiği gibi yapıyorum istediğim zaman fotoğraf atıyorum falan. Ben bu problemleri dile getirdim ozellikle goruntulu konuşma olayını cunku ben onun gulumsemesini mimiklerini gormek istiyorum. Bana hak verdiğini soyledi ama boyle bir alışkanlığı olmadığını o yuzden aklına gelmediğini soyledi. Ben de sinirlendim ve mesafe ilişkisi yaşadığımızı ve buna mecbur olduğumuzu o aramadığı icin artık o konuda ben de adım atmadığımı soyledim. Bunu soyledikten 2 gun sonra goruntulu aradı.
Ya arkadaşlar belki ben abartıyorumdur ama sozleriyle beni sevdiğini anlayabiliyorum ama bazen de anlam veremiyorum. İş yerindeyken bana sık sık yazmasına gerek yok bunu ona cok sık dile getiriyorum ama evdeyken bile gec cevap veriyor ben terslendiğim zamanda da yorgun olduğunu soyluyor ama arkadaşlarıyla sık sık buluşuyor ona cevap yazdığımı gormesine rağmen bile wpden cıkıyor mesela. Genellikle malum ozel konu hakkında konuştuğumuz zaman anında gorup cevap veriyor, konuşmayı o başlatır hep, ben de artık o konuyu başlatacağı zaman geri ceviriyorum.
Bizim ilişkide ben sinirli tarafım o daha sabırlı anlayışlı taraftır. Beni sakinleştiren taraf o genelde ama ben mi cok abartıyorum ne olur yardım edin. İleride de o şehire evleneceğim icin mutsuz olmaktan korkuyorum cok seviyorum anlayışlı gulec bir karakter yanyanayken cok iyiyiz uzaktan da tolere edebiliyoruz birbirimizi ama srtık eskisi gibi değil, ailemin duşuncesine doğru kaymaya başladım.
Genellikle ciddi konularda fikirleri ben attım aile ile tanışma konusunda nişan bilmem ne şeyleri falan yani. Ben isterdim isteğini belli etsin yani şoyle şoyle olsun desin planladığı olmasa da olur ama isteğini belli etse yeterdi. 16 kasımda 1 yılı doldurduk tek bir mesaj atmadı bu konu hakkında sanırım 3 4 kez ayrılıp barıştığımız icin. Kafam cok karışık ne olur goren kim varsa cevaplasın.