Merhaba Arkadaşlar, cocuk sahibi olmak icin bitkisel kurlerlerle ilgili yazılar araştırırken bu yazıyla karşılaştım..Ben henuz denemedim ama denemeyi duşunuyorum.Sizlerlede paylaşmak istedim. İnşallah faydası dokunur..Her biri ayrı terkip, hangisini yapacağınız size kalmış.
-Nis sûresinin ilk Âyeti uc elmaya birer defa yazılır, sonra adetinin başladığı gunden itibaren 13, 14 ve 15. gunlerinde her gun bir elmanın yarısını erkek, yarısını kadın yer ve cima ederlerse ve bu uc adet doneminde uygulanırsa, Allah (Celle Celaluhu) ’ nun izniyle kadın hamile olur. -Tecrube edilmiştir.-
-İki yumurta haşlanır, kabukları soyulur. Yumurtalardan birinin uzerine Zariyat sûresinin 47.Âyeti, diğerinin uzerine Zariyat sûresinin 48.Âyeti yazılır. 47.Âyetin yazıldığı yumurtayı erkek, 48.Âyetin yazıldığı yumurtayı kadın yer. Biiznillah cocuk sahibi olurlar. -Tecrube edilmiştir
-Esma-ul Husna ’dan ‘Ya Vacid (Celle Celaluhu) ismi şerifî her gun 14 defa okunmaya devam edilirse, cocuğu olmayan kimseye Allah (Celle Celaluhu) bu ismin zikri hurmetine bir cocuk ihsan eder. Cocuk icin bu tertibi uygulayan kimse, eşiyle cinsi birleşmeye gecmeden once bu ism-i şerifin okunduğu sudan bir miktar icer. Hanım ise, inzal sırasında icer. Allah ’ın izniyle cocuğa hamile kalır.
-Kadın yedi gun oruc tutup, iftar anında 21 defa ‘Ya Musavvir (Celle Celaluhu) ’ ismi şerifini okur. Erkek ise, uc gun oruc tutarak, ‘Ya Musavvir (Celle Celaluhu) ’ ismi şerifini 21 defa bir bardak suya okur ve onunla iftar ederler. Bu gunler icerisinde dua edip, bir arada olurlarsa, Allah ’ın izni ile bir evlÂda kavuşurlar.
-Karı koca 6 gun oruc tutup, her gun iftar ederken, bir bardak suya 21 defa ‘ya haligul bariul musavviru ’ okuyup icerler.
- فَتَقَبَّلَهَا رَبُّهَا kelimesi ile başlayan Al-i İmran sûresinin 37.Âyeti kerimesi aşağıdaki karışıma 71 defa okunur:
1 kg. hakikî bal, 50 gr. arı sutu, 250 gr corek otu, 250 gr. ısırgan tohumu, 100 gr. antep fıstığı tedarik edilir. Isırgan tohumu ile corek otu oğutulur. Arı sutu ve bala karıştırılarak cam bir kap icerisinde saklanır. Cam kabın dışına ışıktan muhafaza etmek icin bir folyo sarılır. Sabah akşam ac karnına 41 gun yemeye devam edilir.
Cocuğu Olmayanlar İcin Manevi Recete...
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Cocuğu Olmayanlar İcin Manevi Recete...