Kimyasal gebelik
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Kimyasal gebelik
-
24-09-2022, 04:40:34Merhabalar, gecen ay aşılama tedavisi oldum. Gobekten igneler sonrasında 3mayısta catlatma ignesi ve 5 mayısta aşılama oldum. Sonrasında hic ilişki olmadı. 17 mayısta beta hcg değerim 2.5 idi, catlama ignesinin etkisidir diyerek sonucu negatif kabul ettim.zaten 19mayısta da regl oldum. 4gun dolu dolu guzel guZel surdu. 24 mayısta ilişki oldu.29 mayısta kanamam oldu yine az ama boyle zara benzer şeyler geldi. 30-31 mayıs temiZdi. 1-2 haZiranda yine başladı kanama bol ve pıhtısız berrak. İşime yakın diye başka bir doktora gittim. Hırmon tahlili ve beta hcg baktı. Beta hcg 2haziranda 13 cıktı. Bana kimyasal gebelik dedi. Fakat inanmadım
cunku okuduğum kadarıyla regl gecikmesi ve aZalan beta değerleri oluyor ben de boyle bir şey olmadı. Aşılamadan kalan olsa diyorum neden regl oldum ve neden değerim duşuk neden 1ay sonra ortaya cıktı? Yeni olsa diyorum daha yumurtalar catlamadı? Nasıl olabiliyor bu durumda kimyasal gebelik? Yada bu nedir? Progestoron değeri 2haziranda 0.6 idi beta 13) Teşekkurler