Hepinize merhabalar, hayatımın en en en kotu ve en utanc verici gunlerini yaşıyorum. Bir derdim var ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Bir anne olarak buyuk bir cıkmazdayim. Keşke anne olacağıma taş olsaydım diye duşunuyorum. Psikolojim alt ust oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizlerden gelen kırıcı olmadığı taktirde tum yorumlara ve eleştirilere acığım. Buraya bu konuyu acmamın sebebi sizlerin de fikrini ve bu doğrultuda bir yol bulabilmek. Şimdiden teşekkurler.
2 cocuk annesiyim. Oğlum 13 kızım ise 5 yaşında. Eşimden ayrıldım cocuklarımla beraber yaşıyorum. Oğlum ne yazık ki orta derecede zeka geriliği hastası ve yuzde 50 raporlu. ( cozger orta derecede gecikmiş donum noktası raporlu ozel eğitim cocuğu) Her ne kadar gorunuşte fiziki bir engeli olmasa da bu durum onu engelli sınıfına dahil ediyor. Şunu mutlaka belirtmek istiyorum kendi ihtiyaclarını kendisi karşılıyor kendisi alisveris yapabiliyor şehir dışı olmadığı surece sehirici tum uzaklıklara kendisi gidip gelebiliyor doğruyu yanlışı iyiyi ve kotuyu ayırt edebiliyor. Mevzu cok derin ama asıl mevzuya hic uzatmadan başlamak istiyorum.
Oğlum 4 gun once ben uyurken bana cinsel istismarda bulundu. O gun cok yorucu bir gun gecirmiştim ve ağır bir uykuya dalmıştım ki ilk anda farkedemedim.Ben bunu nasıl biliyorum?! Tabiki bu istismar anını her detayına kadar benim telefonumdan video kayıt yapmasından.

Şuan ki duşuncem. Kararsızlık, caresizlik. Yanımda bizimle kaldığı surece kızıma da ( Allah korusun ) geri donuşu olmayan zararlar verebilir de vermeyebilir de. Ama oğlumun yokluğu diğer yandan canımı fazlasıyla acıtıyor. Onun kimsesizler gibi dışlanmış ve yurtta olması icimi parcalıyor. Bu iğrenc olay olmamış olsaydı onun tum eziyetine saldırganlığına omrumun sonuna kadar katlanırdım. Ancak bu durum cok cok farklı. Şu anda istismarda bulundu ancak ben onu affedersem bir daha ki sefere bu istismarı tamamen daha iğrenc şekli ile gercekleştirmesi kacınılmaz. Şuanda eve ansızın gelip bana zarar verecek diye cok korkuyorum ama bir yandan da yurtta değil gozumun onunde olmasını istiyorum. 4 gundur ben panik atak geciriyorum.
Ne oğlumla oluyor ne de onsuz!!..