Merhaba ablalarım ve arkadaşlar. Cok buyuk bir problem yaşıyorum yani nereden başlayacağımi bile bilmiyorum ama icim icimi yiyor kendime zarar verecek boyuttaym.
23 yaşındayım 1.5 yıllık bir ilişkinin ardından iki ay nişanlı kalarak evlendim , Nişanda kayınvalidem az cok yuzunu gostermeye başlamıştı ama nişanlımın evlenince duzelir kimse sana karışamaz seni ezemez demesine guvendim ve evlendim . Şu an tam 1 aylık evliyim. Ama ilk gunden beri kavgalarımz bitmiyor. Kayınvalidem duğunden sonraki gun evine hemen gitmek yerine eşimi bir odaya cekip yaklaşık 1 saat konuştu sessizce. Onlar cıkıp gittikten sonra eşim bana bağırdı cağırdı sen duğunde şoyle suratsizdin yok boyleydin diyerek bağırdı ben evden cıkıp gitmek istedim kolumdan tutup itti defalarca sonra yine annesini cağırdı geldiler annesi bu defa da beni bir odaya cekip kapıyı kilitleyip, kızım sana acıyorum sen bu kapıdan cıkıp gitsen bı kirli mendil olursun ama oğlumun peşinde yuztane kız var. Hatta evli bir kadın bile oğluma aşık. Diğer evimizi senin icin sattık bu evi sana verdik otur sus dedi. ( Kesinlikle diger evi benim icin satmamislar , kendilerine almışlar eşim butun masrafı karşılamış eşyaları duğunu eşim yapmış ustelik şu an 60 bin borcu var . Bu eve gelince asla kendi evim gibi benimseyemedim daha. )
Neyse gittiler ama gittiğinden beri bunlar hep gundemimizde oldu surekli ama surekli kavga ediyoruz. Dun eşim saclarımdan surukledi. Her tarafımda itip kakmaktan morluk var. Butun kavgaların sebebi kaynanam. Kinamda etrafımda bir turku cigirmalarina bile izin vermedi , bir mum yaktiemadi izin vermedi. Kınayı yakarken beni masadan kaldırdı oglusuna masa da bana başka yerde kına yaktı. Ve gecenlerde oğrendim ki duğunde takılan 20 bin civarindaki parayı almış eşime vermiyormuş. Eşimde gecen hafta butun altınlarımi zorla aldı sattı. Para bankada diyor ama bankada olduğuna dair bana hicbir şey gostermiyor bir kanıtı dahi yok. Annesinin tum bu yaptıklarına rağmen o benim canım kanım ailem diyor ama bananbir kez bile ailem demiyor. Ustelik bundanndem vurmama rağmen hala demiyor.
Ben cok mutsuzum dayanamıyorm. Anneme soruyorum annem hastayım kızım yapma babam yapma diyolar, bir sure daha idare et duzelir diyorlar. Ama adam yuzume bike bakmıyor aynı evin icinde. Cinsellik haricinde bana dokunmuyor. Bir şey alacağım mesela sana gecen şu kadar verdim yetmez mi diyor ya da eğer kendi veriyorsa o an sana verdiğim parayı geri ver diyor.
Nolur bana yardım edin. Şu an ne yapaym. Cocuğum olsa ayrılsam daha mı iyi olacak. Ayrıca ben okudum oğretmen olmak istedim annesi izin vermedi diye eşimde izin vermedi. Her şey annesine bağlı yani. Nolur bana akıl verin nolur