Merhabalar komşum eşiyle bi problem yaşamış az once oğrendim. Kendisi uyelik acmak istemedi benden rica etti bi iki gun bizde kalacak ciddi tartışma yaşamışlar bu nedenle yorumlarınızı bekliyoruz kendisi de okuyacak ne olur kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan etmenizi istiyorum kendisi yeni hamile olduğunu oğrendi beraber hamilelik yaşıycaz diye cok sevinirken şimdi bu konu yuzunden cok uzgun .. Konuyu aynen aktarıyorum...
Eşinde kumar bağımlılığı olduğunu duşunuyor. 3 yıllık evliler onceleri kucuk meblağlarla vakit gecirmek icin oynadığına onu bile inandırmış. Bilincli sorumlu biri olduğunu duşunerek guvendiğini ve asla kontrol etmediğini soyledi. Zaten uzun zamandır oynamadığını soylemiş eşi.Bugun buna iddia sitelerinde para kaybettiğini ve bunu telafi etmek icin kredi kartına yuklendiğini ve 50 bin tl borclandığını itiraf etmiş..dunyam başıma yıkıldı ben daha 1 aylık hamileyim. O kadar uzuldum ki boşanmak istediğimi bile soyledim diyor. Ve cok normalmiş gibi
(arabalarını sattılar gecen ay) birikim icin kenara ayırdıkları paradan 50 bin tl ona vermesini istemiş eşi. Velhasıl komşum da verdim borcu odedi napayım diyor. fakat tekrarlanmayacağına yeminler etse de inanmıyo. Guveni cok sarsıldı haliyle. 50 bin lira kaybedecek kadar gozu donmuş ve farkında bile olmamış birine nasıl guvenebilirim artık diyor? Destek almazsa tedavi olmazsa bu işin biteceğini soylemiş. Ayrıca bunun haram, yasadışı ve tehlikeli olduğunu defaatle soylemesine rağmen beni cahillik ve yobazlıkka suclamıştı defalarca diyor. Lutfen bu konuda yardım edin. 3 kuruş kenara para koymuştular. O da kumar borcuna gitmiş. Bi akıl verin. Siz olsanız napardınız nasıl tepki verirdiniz?