herkese selamlar..
Oncelikle eski konularımdan kisaca ozetle .24 yaşındayım ve bir tane evladım var 1 yaşında..eşimle şiddetli gecimsizlik yuzunde n boşanma asamasindayim şuan..ve dava daha martta..eşimden psikolojik şiddet,baskı,hakaret ve fiziksel şiddet gordum yani kısaca şiddetin her turlusunu yaşadım..bunlarda ailesinin payida var tabi ..en son kafamda 1 tane dikişle kucagimda 9 aylik kızımla babaevine geldim.evimi hayallerimi herseyimi terk ettim.kizimin gozu onunde dayak yemektense en mantıklısı buydu bizim icin ozellikle yavrum icin..ozetle bunları yaşadım daha cok şey var ama yazsam buralara sığmaz..
Şimdi gelelim asıl konuya..ben lise mezunuyum, iş imkanları artık zorlaştı her yerde tecrubeli universite diplomalı birilerini aliyolR ise.. Yani daha once kasiyerlik falan yaptım markette ..Arkadaşlarıma cevreme bakıyorum herkes meslek sahibi olmuş herkesin elinde bir mesleği..bende artık bir meslek sahibi olmak istiyorum bunu da kendim icin değil kızım icin .liseyi bitireli 4-5 yıl oldu oda acikliseden mezunum ..Yani universite sınavına hazırlansam suan iyi bir puan alsam dışarıdan okusam universiteyi diye duşunuyorum..en azından ileride kızım acısından rahat olur kızıma bakabilecek gucu kendimde bulurum en azından bir meslek sahibiyim derim..cocuk gelişimi yada sağlık istiyorum,ama bunlar icinde sayısal da gerekli sanırım..bnde biraz sozelciyim sayisalla atam pek iyi değil..liseyide dışarıdan okuduğumu varsayarsak ..sizce bunlar icin cok mu gec? Dışarıdan universite bitiren var mı aranızda?