Evleneli daha 3 bucuk 4 ay oldu ama kafayı yemek uzereyim. Eşim ailesine cok duşkun hayattaki onceliği hep onlar. Ailesini silsin atsın tabikide istemiyorum ama evlendıgımız ilk haftadan beri altını ciziyorum ilk surekli onlara gitmek istiyor onlar bize gelsin istiyor. Surekli cat kapı bizdeler. Eşim surekli ailesine gitme konusunda emrivaki yapıyor ve zorluyor. Ben kayınvalidemin bir alt mahallesinde calışıyorum eşim her iş cıkısı annememı gıdıceksın dıye arıyor. Oda calışıyor hatta babasıyla aynı iş yerinde surekli gorusuyorlar ama gun sonunda gene goruşmek istiyor. İzin gunlerimiz denk geldiğinde ya kayınvalidemler bize geliyor ya eşim onlara gitmek istiyor. Evleneli 4 ay olduysa toplasan dort kere dışarı gezmek icin market icin bile cıkmamışızdır varsa yoksa ailesine gidiyoruz. İnsanlar evlendiklerinde cicim ayında olurlar biz 40 yıllık evli gibiyiz. Surekli annemlere gıdelım orda kalalım veya kayınvalıdem gelın bizde kalın dıyor. Bu konuda tartısmama sureklı konusmama ragmen degısen bısey yok aksıne benımle kavga kıyamet kus kalma hali. Eşim bizim bir aile oldugumuz kanısına varamadı bi turlu 4 ayda ben nr evime ne duzenime alışamadım. Ne yapıcm bilemiyorum.