merhaba hanımlar. 1,5 senelik bir ilişkim var ve erkek arkadaşım iki aydır askerde. en son 3 ay evvel goruştuk, uzak mesafe ilişkisi olduğundan dolayı. ayni zamanda askerliğe apar topar bir şekilde gitti, bu yuzden de onu son bir kez goremedim. bu akşam telefonla konuşurken ona, yeğenleri ile konuşup konuşmadığını sordum (daha ufaklar, dayılarını da cok seviyorlar

o da bana, goruntulu konuştuğunu soyledi iki defa, detaylarıyla anlattı. tabii ben kendisiyle askerliğe gittiğinden beri şebeke sıkıntısından dolayı adam akıllı bir şekilde telefonla bile konuşamıyorum ama ailesini (kendi telefonu tuşlu, arkadaşlarının telefonu ile goruntulu konuşmuş) iki defa arama şansı olmuş. bana bunu soyleyince cok kırıldım, sustum. sonra sesim ona kotu gidince, ona kırıldığımı anladi ve ben de acıkca soyledim derdimi. sonucta iki defa fırsatı olduysa ve ne kadar kısa bir goruşme olmuş olsa da beni arama şansı da olabilirdi diye duşunuyorum. sonra sesi kotu geldi, uzuldu. ben de durumu uzatmadım. yarın kuzeni android telefonunu kargolayıp yollayacak ve bana soylediği şey şu "ilk once annemi mi goruntulu arasam seni mi arasam bilmiyorum, ikinizle de konuşmak istiyorum". annesini aramak istemesi cok normal elbette ama ailenle iki defa da olsa goruntulu konuşabilmişsin ama benle en son neredeyse 3 ay evvel goruntulu konuştun. cok kırıldım kendisine ama kendimi nasıl ifade edeceğimi bilemediğimden kurduğu son cumleye cevap vermedim. beni yanlış anlamasını da istemiyorum cunku. tek erkek cocuk olmasının bunda bir etkisi var mıdır bilmiyorum ama aklımda soru işaretleri var ve yarın annesiyle telefonla konuşacağım ilk defa. sizce yapmam gereken nedir?