Merhaba
Sormak istediğim şey şu. İki kızım var. Ailelerimizden (bazen benim ailem yakinimizda olsa da genelde uzağız) biraz uzakta bir şehirde yaşıyoruz.
Boyle olunca cok cok can ciğer kuzu sarması bir cevremiz yok. Herkesle belli bir mesafe de goruşuyoruz.
Şimdi sorum şu kızlarım icin bir mustakil eve gecmeyi duşunuyoruz (aman aman luks değil orta karar bir ev, şu anda orta karar bir apartman dairesinde oturuyoruz). Amacımız cocukları toprakla hasır neşir etmek ki ilerde esimle tarım uzerine bir hayat duşunuyoruz. Şimdiden ufak ufak adımları bile atıyoruz.Ayrıca cocuklara bir ugras alanı yaratmak. doğaya ikisi de zaten ilgili.
Mustakil bir evin artısı eksisi sizce ne olur? Yarın tasinamayiz ama hedefimizi bu yonde tutmak sizce mantıklı mı?
Bahcesi olursa bahcesini ekerim diyorum ki bu işleri severim. (Cok anlamam ama severim. Eşim cok iyi anlar).
Yani cocuklarla kahve, cay muhabbetini cok severiz ki bahcede cıkıp iceriz diye duşunuyorum.
Kısacası cok karışık anlatmış olabilirim ama sizce cok mu romantik duşunuyorum? Cok mu zorlanirim su yaşına kadar apartmanda yaşamış birisi olarak?