Arkadaşlar cevremde hep bu sorulara takılan insanlar dolu. Bircok şey biliyorum fakat soyleyemiyorum. O kadar doluyum ki size anlatamam..

Cevremde akıllı mantıklı guvenilir bir insan olarak bilinirim ve kız olsun erkek olsun kadın olsun adam olsun sayısını bilmediğim insanların sırları bende. Cok uzatmadan konuya gecicem fakat oncelikle uyarmak istiyorum,ben bu konuyu kimseyi aşağılamak icin acmadım. Lutfen dikkatli okuyup ne demek istediğimi anlamaya calışın.

Gercekten surekli terkediliyorsanız,hoşlandığınız kişi size tam yanaşacakken bir turlu olmuyorsa,sizinle ilişkiye başlayıp bir sure sonra farklı bahanelerle ayrılıyorlarsa vs vs.. Bu tur sorunlar yaşayan insanlar cevremde bir hayli fazla! Ben de artık bildiğim fakat bir turlu yuzlerine soyleyemediğim gercekleri burada anlatmaya geldim.

Kızlar,bayanlar,hemcinslerim,canlarım benim.. Birazdan vereceğim ornekler gercek kişilere aittir. Abartısız anlatıyorum.

Bir kız arkadaşım var,surekli terkediliyor. Bi de aşk acısı cekiyor ki olmaz boyle sacmalık! Her terkedenin arkasından intihar ediyor. Bileklerini kesiyor,ilac iciyor... Bu kız 36 yaşında , surekli elinde sigara bira ile gezen,dış goruntusune hic onem vermeyen biri. Dişleri sapsarı,sacları boyasızlıktan bembeyaz olmuş. Şimdi sorarım size siz erkek olsanız bunu ne yaparsınız?? Ondan sonra da "Ben onun icin ne emekler verdim bana bu yapılmazdı" .. Tabi ki erkeklerde de suc var. Sevmiyorsan baştan ayrıl. Ama bu erkeklerin konusu,bizim konumuz değil. Onların beyni bizden cok daha farklı calışıyor. Neyse.. Arkadaş bi bakımlı ol,kadına benze. Yolda sigarayla gezme. İcip icip sarhoş olma! Daha merhaba deyip de bi adamı evine alma! Bana soruyor "Beni neden terketti acaba?Seven boyle mi yapar?" Arkadaşım senin diğer kızlardan bi eksiğin yok ki doğru.. Sen yakışıklı olsun,bakımlı olsun diye dolanıp dururken,butun yakışıklılar da sıraya girmiş seni bekliyordu..Fesuphanallah...

Bir arkadaşım da cok kilolu. Hem cok uzun hem de aşırı kilolu olunca tahmin edersiniz ki dev gibi bir bayan oluyor. Calıştığı yerde bir beye aşık olmuş. Kendince senaryolar uretiyor,bana baktı bana guldu konuştu neredeyse elimi tutacaktı... Resmini gosteriyor adam filinta gibi. 2 ay sonra salya sumuk neymiş başka biriyle cıkmaya başlamış. Yaw arkadaş bu nasıl bir ozguven boyle! Sen kendini aynada hic gormuyor musun? Şişmansın diye sevilmeye hakkın yok demiyorum elbette. Lutfen kendi denginizde birileriyle ilişki yaşamaya calışın. Sonra uzuluyorsunuz beni yiyip bitiriyorsunuz...

Bir arkadaşım var , kendisinin yuzu iltihaplı sivilceyle kaplı. Kızın yuzu gorunmuyor. Yıllardır care arar bulamaz. Yuzunun fotoşoplanmış fotoğrafıyla bir erkekle tanışmış. Sanal ilişkileri başlamış. Bi sure sonra goruşmuşler,cocuk buna o gun soğuk davranmış akabinde de telefonlarını acmamış.. Gelmiş ağlıyo "Bana neden boyle davrandı,sorun ne? Uzak şehirlerde oturmamız mı sorun?"
Arkadaşım seni beğenmedi işte. Beğenmek zorunda mı?? Sevmek aşık olmak bir ilişki yaşamak zorunda mı? Elektrik alamamış da olabilir. Yani herşey emek vermek değildir! Kendinizi duşunun,size deli gibi değer veren ama sumuklu pasaklı bi adamı sever miydiniz?

Bi başka şişman arkadaşım bi sevgilim olsun diye cıldırıyo, X ile aranızı yapalım diyoruz, "amaan istemem o şişkoyu" diyor. Delirttiniz artık

İşin guzellik,bakımlılık,temizlik yanı bi tarafa, bu tarz şeyler guzel kızların başına da sık sık geliyor. O kadar cok kusursuz gorunup de hic ilişki yaşayamayan kişi tanıyorum ki inanamazsınız. Mesela Barby gibi bir kız arkadaşım var. Bir gun karışık bir ortamda oturuyoruz. Bi arkadaş bu kıza meyillendi. Kız da cilveleniyo falan derken cıkışta birbirlerinin telefonunu almadığını oğrendim. Gidip cocuğa sordum "Sorun ne" . Anlattı. Meğer sadece şunu demiş "Burada bir yerde nah yazısı var okudun mu" Eee ne var bunda dedim. " Ne o nah mah. Kız dediğin efendi olacak. Ben ağzıma almıyorum argo lafları da ona noluyor daha merhabamızı yeni demişken"...

Yine bir erkek arkadaşım anlatıyor. Bir kızı tavlayıncaya kadar canı cıkmış. Kız afet. Parkta cekirdek yerlerken kuş gelip kızın uzerine pislemiş. Daha ilk buluşmada " Ay uzerime kuş ..." demiş Cocuk diyo ki butun zarafeti guzelliği bir anda kayboldu gitti. Sanki o kuş kızın ağzına pislemiş gibi geldi dedi.

Yine başka bir erkek arkadaş anlatıyor. İlk buluşmaya kız arkadaşını da yanında getirmiş yine cok guzel bi kızın biri. Pastaneye gitmişler profiterol yerken kızlar birbirine bakarak " ıyy bu neye benziyo baksana hahaha" diye guluşmuşler. Tamam bunun icin terketmemiş ama edecekmiş neredeyse. Bazı laflarınız veya davranışlarınız erkekleri sizden soğutuyor bayanlar!

Ayrıca cok sıkıcı biri de olabilirsiniz bunu hic duşundunuz mu? Kızlar sizinle eğleniyor olabilir ama bir erkeğe cok da cazip gelmiyor olabilirsiniz. Onların ilgisini cekmeyen konuları surekli anlatıyor yada belki hic konuşmuyor olabilirsiniz. Yok onu yemem yok teşekkurler ben almiyim. Yok oraya gitmeyelim. Yok babam duyarsa bizi hemen evlendirir gibi sıkıcı boş konuşmalar yapıyor olabilirsiniz. Siz o an cok eğleniyorken karşı tarafı belki de boğduğunuzun farkında bile değilsinizdir??

Bir kız arkadaşım da yine cok guzel hatun. 4/4 luk fakat kafat kafa boş Bi yerde oturuyoruz "ay bu peşime takıldı,yok yer değiştirelim beni cok kesiyorlar rahatsız oldum." Surekli boyle. Bayıyor insanları. Erkeklere de gına geliyor.

Başka bir guzel hatun da aşırı lux peşinde. Aslında garibim hic belli olmuyor ama inanılmaz mutevazi bir gonlu vardır. Beş parasız biriyle bile evlenebilir ama kız kendisi cok zengin. Ne yapsın cok parası varken pazardan mı giyinsin? Nişantaşı'ndan yurtdışından alışveriş yapıyor. Hic bi erkekle ilişkisi yok,olamıyor da. Cunku adamların gozleri yemiyor bu hatunla olmaya. 7/24 hediyelere boğarsak mutlu ederiz sanıyorlar. Boyle de olmayın. Adamların gozunu korkutmayın!

Bir bayan arkadaşım 50 kusur yaşında. 3 cocuğu da evli ve hatta torunları var. Biriyle aşk yaşıyor,cocuk en kucuk cocuğuyla yaşıt. Onunla evlenmenin hayalini kurarken pat bu cocuk genc bi hatunla evleniyor. Sonra da "Niye beni almadı?!!"
Siz şaka mısınız ciddi misiniz? Azcık kendinizi gorun! Yıllarca seninle oluyor diye seninle nasıl evlensin? Belki başka amacla geliyor bunu neden hic duşunmuyorsun???

Kısacası guzel olmana hic gerek yok. Ne olursan ol kendi kriterlerinde birilerini iste. Temiz ve bakımlı ol. Kokma! Terbiyeli ol,erkek gibi davranma! Daha neler neler geliyor aklıma ama cok yoruldum daha yazamıycam.

LUTFEN SİZİ TERKEDEN YADA SİZİNLE OLMAK İSTEMEYEN KİŞİLERİN UZERİNE GİTMEYİN!!! Asla sizinle olmayacaklar! Sizi sevmek zorunda değiller! Terketmişlerse zaten istemiyorlardır! Kendi yerinize koyun onu. Sizin istemediğiniz biri surekli peşinizde dolansa işe yarar mı? Bu insanlar ağzıyla kuş da tutsa asla sevemeyeceksiniz değil mi? Heh işte onlar da size karşı oyle. Bu kadar aciz olmayın. Bırakın gelen gelir. Gelmeyen de zaten ne yaparsanız yapın gelmeyecektir !

Aşk hayatınızda başarılar...