Herkese merhaba.
Ben kendimi bu cağa ayak uyduramıyor gibi hissediyorum.
Coğu arkadaşımla olan muhabbetten sıkılıyorum. Ornek vermem gerekirse.
3 aile olduğumuz bir arkadaş grubumuz var. Bizim cocuğumuz yok diğer iki ailenin var. Erkeklerin arasındaki muhabbet cok iyi yani eşim ve diğer erkek arkadaşlarının fakat ben biz kadınların arasındaki muhabbetten cok sıkılıyorum. Sıkılıyorsan takılma diyebilirsiniz zaten eskisi kadar takılıyorum ama diyorum ki acaba ben mi garibim.
Diğer iki kızın arasında surekli bir alışveriş muhabbeti var." Şunu alalım şu kadara, şuraya gidelim, yılbaşı konsepti yapalım , cocuklara konsept yapalım. Her gun gezelim. Surekli alışveriş yapalım. Surekli birbimize gidip gelelim." Bu muhabbetler beni o kadar sıkmaya başladı ki. Surekli bir harcama halindeler. Birinin bı ton borcu var hala boş beleş alışveriş yapma peşinde. Diğeri de oyleydi ama artık daha cok uyum sağlamaya başladı yani o da oyle oldu.
Benim sorunum şu; şuanda cevremdeki bircok arkadaşım boyle. Yani oturup hayattan, ulkeden , ne bileyim bizi geliştirecek şeylerden konuşabilecek cok az kişi kaldı. Bu durumda onlara gore de ben sıkıcı olabilirim tabii.
Size sorum şu ; benim gibi olan var mı ? Yoksa ben mi tuhafım ?