Selam guzeller! Cok şukur buyuk bir derdim yok.Ama bu aralar gonul işlerine taktım. Cok mu lazım yaş daha 23 biliyorum ama universite arkadaşlıklarım cok yuzeysel kaldı. Bir yere cağırsam gelmezler, hoş kendileri de beni hic davet etmezler.Belki sorun bendedir bilemem tabi.Yıkık bir profil cizdim ama durum bu. Baya baya kendimi yalnız hissediyorum. İnsan sosyal bir varlık maalesef. Ben de en azından bir şeyler paylaşabileceğim biri istedim hayatımda. Tam da o gunlerde biri ile tanıştım. Ben boyle pembe hayaller icindeyim falan. Şimdi benim size sorum şu, İnsan 3 hafta tanıdığı biri ile tatile gitmek ister mi? Ayrıca oğrenciyim. Biliyor boyle bir tatil butcem olmadığını. Bildiği halde gidelim diyor. Bu ne demek? Her şeyi kendi mi odeyecek? Ne karşılığında? Tek amacı cinsellik olabilir cunku gun icinde de beni sevdiğine dair bir şey demiyor. Duygusal soz mesaj falan da yok. İşine gelirse kafasında. Ben niye bu kadar şanssızım? Niye etrafta ciddiyet arayan beyefendiler yok? Ya da ben mi layık değilim? Bu aralar kendimi gercekten cok yalnız hissediyorum. Hayatımda hic bu kadar kendimi değersiz hissettiğim bir donem olmamıştı. İnsan tek kalınca cidden tum kotu duşunceler beynini ele geciriyor. Zaten stresli bir bolumde okuyorum. Kafam cok karışık. Biraz nasihat ve konuşmaya ihtiyacım var sanırım.