Hanımlar merhaba
3 seneyi aşkın bir ilişkim var. Ben yapı gereği hicbir zaman cok kıskanc biri olmadım ama erkek arkadaşım cok kıskanctı, oyle ki evde youtube videolarıyla spor yapacaksam hocanın erkek olmasından rahatsız olacak kadar ben o sureci bir şekilde yonettiğimi duşunuyorum ki hala birlikteyiz. Zaten gecen zamanla birlikte erkek arkadaşım da kendisni torpuledi. Ama şimdi ben kıskanmaya başladım Kesinlikle kısıtlamıyorum kimle isterse goruşur, kacta isterse cıkar vs bir şeyi kolay kolay yapma demem. Ki 3 senedir biriyle goruşme demişliğim yoktur o kadar diyeyim. Kıskanclığı ozellikle birinin hayatını kısıtlamayı kendime yakıştıramıyorum. Ama donemsel bir sıkıntı olduğunu umit etmekle birlikte şu aralar gercekten bu duyguyu yonetemiyorum delirmek uzereyim. İngilizce calışıyor, az once online chat uygulaması indirmek istediğini soyledi. O tarz uygulamalarda coğunlukla karşı cinsle sohbet edildiğini hatta sadece o amacla kaydolan insanlar olduğunu gayet iyi bildiğim halde hayır demedim hatta destekledim ama icten ice delirmek uzereyim. Lutfen aşağılayıp yadırgamadan, bu konuda neler yapabileceğime dair tavsiyeler verirseniz cok sevinirim. Daha once kıskanc biri değildim bu duyguyu idare edemiyorum erkek arkadaşıma yansıtmasam da kendimi yiyip bitiriyorum.