Ben 2 yıl once biryle beraber olduktan sonra ayrıldım. Ondan sonra başkasıyla bi ilişkim oldu. Ama pişman oldum ve ona geri donmek istedim. Kendisi beni hala seviyor. Doğruları anlattım o da kabul etmedi. Aslında bazı şeylere inanmadı. Sonra beni geri aradı ve seninle gelecek istiyorum dedi. Akşam annesine benim geri donduğumu soylemiş ama annesi hakkımı helal etmem demiş. Sizce cabalarsak duzelmez miydi? Şimdi beni istemiyor telafisi yok mu bunun kendimi tekrar sevdiremez miyim guvenmez mi bana? Dun tekrar konuştuk ben başımdan gecenleri ona detaylı anlattım kendi sordu dinlemek istedi daha cok. Bana tecavuz girişiminde bulunan biriyle ilişkiye devam ettim ve daha sonra gercekleşti de. Bana inanmadı kimse kimseye zorla bir şey yapamaz dedi. Ama o an ben ona sadece hani yapmıcaktın dedim yuzune baktı yapcak bir şey yok der gibi baktı onun belinden itiyordum olmasın diye bileklerimi tuttu bir şey Yapamadım zaten. Bu son detayları ona soylememiştim. İnanmadığı icin. Sizce bir şey değişmez mi ? Yakın bir zamanda 5-10 dakika bi goruşmemiz olcak son kez dedik. Sizce o an detayları soylesem mi cunku cok gucume gitti inanmaması. Yalan soyleyecek olsam hic anlatmazdım olmadı yaşamadım derdim. Lutfen yardım edin akıl verin.
(soruyu yanlış kategoriye acmşım az once. O yuzden doğru kategoriyi bulup tekrar sordum daha fazla detayla kusura bakmayın)