Bir gun burada bunun icin konu acacağım hic aklıma gelmezdi ama artık dayanamıyorum. Gercekten cok yıprandım ve rahatlamaya ihtiyac duyuyorum.
Kendimi bildim bileli evhamli, kaygılı bir insanım. Bundan 6 sene kadar once dayanılmaz kalp krizi geciriyorum duşuncesiyle doktora gittiğimde anksiyete teşhisi kondu. Antidepresan tedavim 3 yıl kadar surdu ve ben artık iyileştim diyerek ilacımı bıraktım.
Yaklaşık 1 yıl once hayatımın en stresli donemlerinden birinde once vertigo daha sonra carpıntı sikayetiyle tekrar doktora gittiğimde anksiyetenin beni tekrar etkisi altına aldığı gerceği ile yuzlestim yaklaşık 10 aydır da tekrar psikiyatrist ve antidepresan tedavim başladı. Zaman zaman beni etkisi altına alan hastalık hastalığı hallerim devam etse de, arada alınganlıklarla yakın cevreme bunalımlar gecirtsem de şukurler olsun ki cok cok daha iyiydim.
Taa ki 1 hafta onceye kadar...
Yine stresli bir donemdeyim
Sabah uyandığımda baş ağrısı hissettim ve gun icinde ara ara yokladı bu agrı
Ertesi gun hic ağrım yoktu, sonraki gun yine başladı ve ben kaygılarla başa cıkamamaya başladıkca ağrılarım hic gecmez oldu.
Ya beynimde bir şey varsa? Kesin beyin kanseriyim duşunceleri beni bırakmıyor.
Geceleri cok rahat uyuyorum ama sabah uyandığımda o ağrı orada. Başımın ya sağ ya sol kısmında oluyor ve geziyor bu ağrı. Gozlerim, hatta bazen disim, kaş ustum, kulak icim ve ensem zonkluyor, yanıyor. Bu arada boynum ve sırtımda inanılmaz kulunclar var internet gerilim tipi baş ağrısı olduğuna işaret ediyor ama doktora gidip icimi rahatlatsam mi yoksa kendi kendime mi başa cıksam bilemiyorum.
Psikiyatristime hafta ici gideceğim ama burada yaşayanlardan fikir almak istiyorum. Bu gibi durumları yaşayan var mı ve anksiyeteye nasıl tamamen cozum bulunur ne olur yardımcı olun.