Buraya boyle bir konu acacağım aklıma gelmezdi ama bugunlerde kafama taktiğim bir sorunum var. Kompleks haline mi getiriyorum bilmiyorum ama daha bir bucuk yıllık evliyiz. Esim biseyleri cok fazla kafasına takan ama taktığı neyse cozume de ulastiramayan biri. Ev sahibi olamamayi cok kafasına takıyor. Surekli kafası karışıktır. Bunu mu yapsam daha cok kazanırız. Şoyle mi olsa surekli boyle. Sabahtan akşama kadar ekonomi videoları izliyor. Paramız enflasyonda hic oldu surekli bunu duşunuyor. Ben birkac ay once bebeğimi kaybettim anomali sebebiyle. Hamilelikten once bile bebeğin hayalini kurardi. Cok mutlu olurdu. Zorla cocuk sahibi olmuştuk zaten aylar sonra ondaki sperm azlığından dolayı. Sonra hamile kaldım. Hic beklediğim gibi olmadı. Yine gun boyu ekonomi videoları izliyor. Surekli şunu yapacağız kazanacağız gibi şeyler soyluyor. Yuruyuşe cıktık bı gun ben hamileyken yine dışarı cıkınca da durmuyor surekli şunu almadik bunu yapmadık diye pişmanlık sozleri hala para konusu artık dedim ki bak dışarı ciktik biraz nefes al beynin yoruldu duşunmekten bak disardayiz dedim bana bir kızdı elimi tutuyordu elimi bile bıraktı bana kızdı kotu şeyler soyledi ve duşunun kizlar hamileyim kac ay sonra geldi bu bebek neler kullandık yaptık oyle zoruma gitti ki eve geldik ben yatak odasina gittim ağlaya ağlaya dedim ki keşke bebek olmasaydı karnımda bu dedikleri bu kadar zoruma gitmezdi dedim bunu dedikten tam bir ay sonra bebeğim gitti. Artık ne kadar icerlediysem.Gun icerisinde bana sevgi dolu. Yalnız oturamaz yanıma gel der sarılır. Dokunur ama şu 1 aydır cinsellik de sekteye uğradı. Kendimi kotu hissediyorum benden tahrik mi olmuyor. bu ekonomi cinsel hayatımızı bitirdi dedi dun guldu. Ben guldum gectim ama gece onun yanındayken cok ağladım daha yeni evli sayılırız haftada 1 oldu o da benim zorumla. Bende de mantar ve idrar yolu enfeksiyonu oldum cok canım yanmıştı bir ay once boyle şeyleri onemseyen biri. O zaman da yaklaşmaz benim canım yanar diye. İyileştim hala aynı. Şu an yine video izliyor icim sıkıldı. Gecim sıkıntısı cekmiyoruz ikimiz de memuruz. Sadece parayı ne yapacağız derdi. Olmasaydı şu para keşke. Huzurumuzu da bozmaya başladı. Bişey desem aramız bozulacak diye ağzımı acmıyorum. Ne yapacağımi bilmiyorum. Bugun kahvaltıda senin bir derdin var bana soylemiyorsun diyor bişey desem o iyi adam gidecek şeytan gelecek. Hic bişey soylenmiyor. Surekli ekonomi videoları bıktım artık midem bulanıyor. Aramızda 9 yaş var ben 28 o da 37 yaşında. Bugun ozellikle keşke evlenmeseydim diyorum. Kafayı yiyecek para konusunu duşunmekten ve bana da yedirtecek. Bir de ilişki oncesi macun yiyor bu benim hevesimi kacırıyor. Benden tahrik olmuyor da macunla zorla olmaya calışıyor gibi hissediyorum. Korona gecirdik onun da mı etkisi var diye duşunuyorum eşimin yeni bitti karantinası benim daha var. Bilmiyorum goruş ve onerilerinize ihtiyac duyuyor ve dertleşmek istiyorum cok yorgun ve uzgunum