arkadaşlar hiic anlayamadığım, kendimi cok sorguladığım bir olay var. ben toplu arkadaş gruplarında, sınıfta falan gayet normal kendim gibi olurken, konuşurken karşımdaki insanlar surekli "bir şey mi oldu neden boylesin?" falan diyorlar.
mesela haftasonu arkadaşlarımlaydım, bir ara bir şeyden dolayı modum duştu ve sessiz kaldım ama genel olarak gayet normal kendim gibiydim.
arkadaşlarımdan biri mesaj atmış "haftasonu iyi değildin uzuntun cok belli oluyordu şimdi iyi misin?" diye.
hayır bir de "yok bu benim kendi karakterim normalde boyleyim." de demek istemiyorum cunku cok depresif olduğumu duşunmuyorum. biraz hassasım kolay kırılırım ama gulmeyi eğlenmeyi de severim muhabbet ederim soru sorarım coğu şey hakkında bir fikir belirtirim pek geride kalmam. neden insanlar boyle olduğumu duşunuyor anlamıyorum.
sınıftan bir başka kız da bana laf arasında "cok karamsar duruyorsun, neden boylesin?" diye sordu. kotu bir niyetle sorduğunu duşunmuyorum cunku gercekten anlamak ister gibi bir hali vardı. ama sorun şu ki beni o an icin uzecek oyle buyuk bir sorun yokken ve ben o an tamamen kendim olurken bu sorulara maruz kalıyorum.
giyiniş olarak da tarz olarak da karanlık değilim, hatta guler yuzlu olduğumu soylerler genelde. ama son bir bucuk iki aydır cevremdekiler boyle demeye başladılar. (bunlar beni 5-6 aydır tanıyan insanlar bu arada)
sizce bunun sebebi ne olabilir? ve bu bana kendimi cok kotu hissettiriyor, sanki beni yaralamak istiyorlarmış gibi ya bilmiyorum resmen hancer saplanıyor kalbime. değişmek zorunda değilim ama bu lafları da duymaktan yoruluyorum. tam bu etiketi kırıcam diyorum, başka biri daha "yaa selly noldu uzgun gibisin" diyor. delirmeme az kaldı