Merhaba hanımlar belkide buraya ilk konu acisimdir ama cok sık takip ediyorum alsinda

Ben 21 haftalık hamileyim ve ikinci bebeğim insallah ilk hamileliğim de şimdide tup bebek tedavisi sayesinde oldu cok şukur.ilk hamileliğim ilk denememiz de tutmuştu ve 7 yaşında bir oğlum var simdi de 3 deneme de tuttu ve gercekten cok zor bir zamanda bize nimet olarak rabbim hediye verdi ve yine oğlum olacak insallah.
Gelin gorun ki herkese bebeğimin erkek olması dert oldu.ve bu durum artık cok canımı sıkmaya başladı.12 haftamda kız dediler ama ben bebeğimin tuttuğunu oğrendiğim andan beri hep erkek diyordum icime hep oyle doğuyordu.tabii kıza da cok sevindik sonucta biz cinsiyet sececek durumda degiliz rabbim nasip Etti ya hayırlı sağlıklı olsun ne olursa olsun.herkes havalara uctu alışverişler başladı filan 2 hafta sonra oğrendik ki erkekmiş biz yine şukrettik tabii ama ben eşim ve iki ablam dışında herkes husrana uğradı.suan 21 haftalığız KESK ’e kız olsaydi erkek niye oldu ki yok kız olsaydi soyle olurdu boyle yapardık demeler filan artık o kadar bunaldım ki ya bir şukredin rabbim nasip etti diye sağlıklı olsun diye ama yok kız olmadı diye acımalar yok sen gorursun kız olsaydi diyeceksin ilerde demeler sen zaten erkek istiyordun diye suclamalar ben hep onlara icime doğanı soyledim ama erkek istemekle suclandım ki isteyebilirim de yanı oğlum var diye kiz istemek zorunda değilim.resmen beni erkek doğuruyorum diye asagiladilar ve bunlari soyleyenler en en yakınlarım.gecende en buyuk ablam ki kendisinin bir Oglu iki kızı var kendi de soyler benim icin oğlum başkadır onu hicbir yere koyamam ismini soylerken bile kalbim duracak gibi olur diye,bana başka insanların olduğu ortamda KESK ’e kızın olsaydi erkeği ne yapacaksın dedi bende iyi ki erkek oldu oğluma es oldu ben cok mutluyum dedim en sonunda e tabi kızın olmadı ya sana da o demek duşer dedi o kadar bozuldum ki icimden dua ettim o kadar kiz cocuğu sevdalısısın ya insallah senin de tum torunların kiz olur diye simdi oğlu 4 yıldır evli ve cocuk yapmadılar hala kendi kendini yiyor evlat hasretinin ne olduğunu da biliyor kendi de yaşadı icimden o kadar ah ettim ki insallah oğlunun cocuklarının hepsi kız olur sende doya doya hasret giderirsin kız evlat ile diye.artık soyluyorum da rahatsız olduğumu ama bu sefer kız olmadı diye oyle demek dusuyor sana diye suclanıyorum.en sonunda biz rabbimden hayırlı evlat diledik demek ki kız olsa hayırlı olmayacaktı rabbim bize bunu nasip etti diyorum once sağlıklı ve hayırlı evlat olması bizim icin biz zaten onu bulana kadar neler cekmisiz diyorum ama boş anlamak istemiyorlar beni
Kusura bakmayın hem uzun hemde karmaşık oldu biraz