Merhaba biz iş durumlarından dolayı yeni bir şehre taşındık İstanbul'un tam ortasına , cocuklar alışmaya calışıyor biz alışmaya calışıyoruz. Burda komşu ile ilgili dertleri okuyordum cok yapışkan komşularla ilgili filan ama benimki tam tersi. Tasinali 1 ay oldu kimse hoşgeldin bile demedi ya. Karşı komsumu inanın 1 defa gormedim kapılarını da mı acmiyolar nedir. 1 2 defa mecburi konuştu eşim cunku ev sahibimizin kardeşi onda da hemen maske takmıştı. Tabi covid den cekiniyorsa saygı duyuyorum ama insan kapıdan da hoşgeldin der karısını 1 defa ev bakmaya gelirken kapıdan gormuştum tasininca hic gormedim yolda gorsem tanımam. Diğer komşuları alt katları filan da gormedim zaten. Zaten yabancisiyiz buranın sorcagimiz şeyler olabilir basit ufak tefek seyyler. Orneğin ciğ sut guvenilir nerden alabiliriz , hangi bakkal iyidir eve sipariş kim getirir felan. Ya da ilk zamanlar cok eksiğimiz vardı evde kucuk cocuklar dışarı cıkamıyoruz , insan bı ihtiyaciniz var mı diye de mi sormaz. Belki de ev sahibinin kardeşi diye yuz goz olmak istemiyorlardir ama hem bekarken annemin apartmanı hemde evlendikten sonraki evimizde komşularımız vardı Guler yuzlu severdik yani cok birbirimize gidip gelmesek de