Yakın dediğim bi arkadaşım vardı.2 sene birlikte calışmıştık.Ailecek goruşuyorduk.2 yıl once ben calışırken o bir sene evdeydi.O zaman surekli arardım İşte napıyorsun nasılsın diye..Onun şimdi 3.sınıfa giden bir oğlu var.İşte surekli yoğun olduğundan cocuğun odevlerinden falan arayamadığından bahsederdi.Ben de cok takmazdım kim aramış diye…Gecen sene de ben hamilelikten dolayı calışmadım.Ayrıldığım yerle sorunlar yaşadım falan yine goruşmeye devam ettik.O gecen sene işe girmişti hem de benim sorunlu ayrıldığım yere benim referans olmamla.
Geleyim sorunuma.Yazın doğum yaptım.Cok zorlu bir lohusalık yaşadım ki cok da iyi biliyor.Sonra annemin kanser olduğunu oğrendim,yıkıldım..Ama bu surecte sadece bir kez bebek gormeye geldi.Sonra hic gelmedi.Cok nadir aradı.Bi kac kez sitem ettim.İşte cok yoğunum falan dedi.Ben de kestim arayıp sormayı.Ki gercekten desteğe ihtiyacım olduğu bi donem ama İşte..Gecen gun instada bir yazı paylaşmış.Siz hic sen aradın ben aramadın dostlukları bilir misiniz şeklinde bir yazı.Kendi de ustune yorum yazmış.Yok bilmem hep onlar aranmayı bekledi.Sanki padişah torunu şeklinde bir yorum.Cok bozuldum.Bir yanım diyor ki sus boşver.Diğer yanım ara icinden gecenleri soyle say.Zor zamanımda yanımda değilsen adın niye dost şeklinde.Alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum.Ama cok taktım.Siz olsanız ne yapardınız?