Eşimin 2 aydır bı kadınla yazıştığını konuştuğunu gordum. İnkar etmedi yalan arkadaşım yazıştı vs demedi. Sen işle cocukla ilgiliydin genelde konuşma ihtiyacı hissettim sadece sohbet ettik desede her konuşma 40 dakika en az kadın buna canım diyor eşim ona cikolataları beğendin mi tatlım yazmış. Yoğun iş temposu var eşimin evde hicbir iş beklemem yemek yediği tabağı bile ben toplarım. Hicbir gorevi yok evde ozellikle sen şunu yap dediğim cok şey olmaz, cocuğun dersini ben yaptırırım evdeki sorumluluklar zaten belli şeyler zaman alıyor oyle ilgisiz bir kadın da değilim.
Başka kadınla saatlerce sohbet etmesini o sohbetin ona iyi gelmesini hazmedemiyorum.. eve gelmeden once hep dakikalarca onunla konuşmuş gunlerce.. Başka kadının sohbeti ona iyi gelmesi cok canımı yakıyor. Cok
'Seni Aldatmadım' goruşmedim buluşmadım diyor sonucta konuşması sohbet etmesi de sadakati etkiler bunu anlamıyor.. Cikolata yollamış cok kotu bir gun gecirdi diye yolladım diyor. Off of cok değersiz hissediyorum kendimi. Boyle bişey yaşasaydınız ne yapardınız? Boyle bişey tahmin etmezdim hic. Şimdi ilgili pişman ozurler.. ama icimde kırılan guvenim le nasıl yaparım bilmiyorum şans ver affetme hemen ama zaman ver kazanacağım guvenini,, bunu atlatacağız diyor. Affetmedim ama zaman verdim boyle bişey atlatılır mı. Kaybedilen guven geri kazanılır mı? Bitap durumdayım şu anda.. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın ellerim titriyor hala cunku.