selam hanımlar
Sevgilimle kavga ederek ayrılmıştık anlaşamıyorduk birbirimizi uzmek yerine ayrılmayı tercih ettik ama iyi bi ayrılık olmamıştı birbirimize karşı sinirliydik vs.
Bu ayrılık sonrası okulum acıldı ve yeni birini tanıdım duygusal bir boşluğa duştum ve kendi kendime icimden acaba olur mu diye duşunuyordum tamamen duygusal boşluk benim icin evet yanlış bir şey.Bir ilişki bitince hemen boyle olmamalı daha sonra bu duşuncelerden vazgectim arkadaş gozuyle devam etti arkadaşlığım. Fakat bu duşunceleri kurarken hÂl aklımda eski erkek arkadaşım vardı.
Asıl sorun şu ki ben yeni birine karşı oyle duşuncelerden vazgectikten sonra eski sevgilimi aramayı denedim..Ozluyordum ve ağlıyordum.
Hemen oyle duşuncelerden vazgectikten sonra eski erkek arkadaşımı aramak bana gore cok ama cok yanlış geliyor.Eski erkek arkadaşımı aradım daha sonrasında o da bana dondu ve konuşmaya başladık buluşma kararı aldık ve tum olanları biliyor ve cok ama cok kırıldı..
Yenisi olmayınca eskisine donmuş gibi miyim sizce?
Lutfen bana akıl verin benden yaşca buyuk olduğunuz icin fikirlerinize ihtiyacım var
Kendimi cok kotu hissediyorum kotu biriymişim gibi…Vicdan azabı cekiyorum hem de cok
Yenisi olmayınca eskisine donmuş mu oldum doğrusu nedir