Herkese merhaba, dun geceden sonra hayatım tepetaklak oldu.

11 senelik evliyim, ikinci cocuğuma hamileyim. Bugune kadar eşim;evinden işine,işinden evine gidip gelen,oldukca saygılı, anlayışlı, durust bir kocaydi. Oyle abartılacak duzeyde bir tartışmamız hic olmadı.

Dun gece 1 de işten geldi,bugun gece 01.00 de ise gideceği icin sabah 5 e kadar uyanikti, 5 te yattı. Bende tuvalete kalktım telefonu sarjdaydi, aldım. Biraz kurcaladim tam bırakacakken facebookta diğer hesaba geciş yap butonu gordum ve tıkladım. Bir kadına ait hesap cıkti, acmayı denedim şifre istedi. Facebookta arattım, sanırım hesap dondurulmuş bulamadım.
Eşimin yanina gidip bu ismin kime ait olduğunu sordum,facebookta gormuştum galiba o ismi ne oldu ki dedi. Bu telefondan bu hesaba giriş yapılmış, kim diye yeniden sordum.
Tabi ki bana en bilindik olan o yalanı soyledi... arkadaşının(erkek) sahte hesaplar kullandığını, bu hesapla da eşimin telefonundan girdiğini soyledi. Teli benden istedi, hayır diyemedim verdim dedi. Kadın profiliyle o arkadaşının Rus bir bayanla mesajlastigini iddia etti.
İnanmadım, gel doğruyu soyle konuşalım dedim . Yemin billah etti,sucum yok olay anlattigm gibi dedi. Ben inanmayıp ustune gidince evden gitti annesine . Annesi evinde kalmıyor.

Beklerdim ki saat kac olursa olsun arkadaşını arayıp; oğlum bak başıma ne işler actın, acıkla durumu eşime hemen.
Ama o arkadaşına rezil olmak istemediğini, ona guvenmem gerektiğini, cok kırıldığını soyluyor. Bugun eve geldi,az once tartıştık yeniden gitti.

Dogumuma 3 hafta kaldı,annem vefat etti,babamla goruşmuyorum. Fakat bu demek değil ki susup oturacağım,bunu kabul edip evliliğimi surdureceğim. Yalan soylediğinden emin olamıyorum,onunda bunu kanıtlama gibi bir cabası yok şuanda,ister inan ister inanma ben kendimi biliyorum diyor. Hamilelik hormonları sebebiyle ben mi abartıyorum? Dışarıdan nasıl gorunuyor? İnanın kafam durdu,icim bomboş.
Şimdiden teşekkur ederim.

Edit;

Kendim facebook actım ve o hesabı buldum. Ta 2010 da paylaşımları var yani fake değil. Aktif bi hesapta değil ama 2010 ile 2015 arasi birkac tane paylaşım var o kadar.
Profil resmi kopek, kapak resmi yok.

Sabah eşim o arkadaşıyla birlikte geldi eve, arkadaşı telefonunu acıp yazışmaları gosterdi, 28,29 aralik tarihlerinde hem bahsettiğim hesaptan,hem de farkli bi face hesaptan aynı anda mesajlar atılmış bir kadına.

Arkadaşının soylediğine gore eski sevgilisinin hesabiymis,ayrılınca şifresi onda kalmış. Ara ara da kullanmis bu tur şeylerde. Cok mahcup konuştu. Eşim ise yine aynı tavırda guven yoksa olmaz diyor,ben ise hic kimseden ozur dilemeyecek kadar kırgınım. Hala oturmadı bazı şeyler bilemiyorum