Merhaba arkadaşlar,
Benim derdim eşimle kaliteli zaman gecirememek. İkimiz de calışıyoruz akşam eve geldiğimizde yemekten sonra mutlaka 1 saat uyuyor. Ee zaten saat 9 oluyor uyandığında. Uyandıktan sonra da dizi izliyor bir yandan elinde telefon ya oyun ya da sosyal medya. Paylaşımımız hic yok. Aynı evde iki yabancı gibiyiz. Bunu dile getirdiğimde ee ne yapacağız her gun diyor. Elbette hergun farklı bir aktivite yapamayız ama sohbet edebiliriz değil mi? Yemekte bile elinde cocuk gibi telefon. Orada da sohbet edemiyoruz ki gorseniz sadece ev arkadaşı gibiyiz. Ee ben de sıkılıyorum haliyle. İyice asosyalleştim onun yuzunden. O da sıkıldığında da birlikte birşey yapmayı onermiyor da ben cıkıyorum arkadaşların yanında oturacağım biraz diyor. Gitme dediğimde tepki veriyor ve yine de gidiyor. Ben arkadaşlarıyla goruşmesine birşey demiyorum tabiki goruşecek ama once karısını mutlu edecek oyle gidecek. Ee sen karını mutlu etme sonra kendin birşeyler yapmak iste. Sorun burda. Kac defa konuştum. Sen de arkadaşlarınla cık diyor. Ama biliyor ki benim burada goruşebileceğim pek arkadaşım yok. Evlenmeden once cok sosyaldim aslında. Buyuduğum şehrin dışında calıştığımdan burada pek arkadaşım yok. Ama olanlarla da sosyaldim ama daha cok erkek arkadaşım vardı. Onlarla hala goruşuyoruz eşim de goruşuyor. Ama tekken haliyle onlarla birşey yapmam doğru olmaz. Sonuc olarak bana cık dediğinde cıkamayacağımı biliyor. Senin arkadaşın yoksa ben napayım diyor. Ama sorun o değil zaten ben arkadaşım yok diye benim yanımdan hic ayrılmasın demiyorum arkadaşım olsa da eşimle vakit geciremiyorum asıl problemimiz bu. Hayır sıkıldım arkadaşlarımla cıkıyorum diyeceğine ahdi sıkıldım gel birşeyler yapalım de. Benimle birşeyler yapmayı oner. İlla arkadaşlarınla mı atacaksın sıkıntını? Ben sıkılmıyor muyum? Yok anlatamadım ben bunu duzelmiyor da. Bir de bana afra yapıyor ona cıkma dediğimde ki cıkıyor gene. Ha bir de cıkıp erken de gelmiyor. Mutlaka 12 olacak o saaat. Onceden 2 yi de geciyordu da artık o kadarına cinnet getirdim diye cok yapamıyor. Ama 12 ona gore normal ve her cıktığında da alkol ortamı. Bir yandan hamileyim bari hamileyken yapma yalnız bırakma..
Gecen tanışma yıldonumumuzdu duşunun 2.sini kutlayacağız ozel birşey yapmayı da gectim bari birlikte zaman gecir değil mi? Bana diyor ki ee sen hamilesin ne yapacağız sanki hamileliğim nasıl bir engelse. Dedim ozel birşey yapmak zorunda değiliz ama birlikte dışarda yemek de yiyebiliriz. Ha buarada sabah yıldonumu konuşması yapmamıza rağmen bana utanmadan ben arkadaşların yanında oturayım mı biraz dedi. Cuş dedim yani bugun yıldonumumuz. Unuttun mu da soyledin dedim evet dedi ama bence unutmadı daha sabah konuştuk orada ceviremedi kızıcam diye. Neyse işimiz vardı cıkmıştık biryere o kadar uyuşuktu ki dedim tamam eve gidelim. Eve geldik gene uyudu ben de artık o kadar sinirlendim ve sıkıldım ki ben de uyudum sabaha kadar hic de uyanmadım. Bu pervasızlıkla ne yapacağım ne onerirsiniz??