selam arkadaşlar bugun bir kanalım toplulukdan kapandı , kanalım genel olarak yuklenen bir iceriğe sahipti ve bu iceriği benden once kullanıp acan arkadaşların kanalları halen ayakta , tabi bende her spamcı olarak videolardan cok harika bir cerceve ile atım 65 tane 1ay icinde aralıklarla...600 abonesi ve 400k izlenimi gitti acıklamada ise topluluk vs icerikden kapandığı yonunde idi sizce bu kanalım gercekden toplulukdanmı kapandı yoksa Sahte flag tan mı kapanmıştır. kategori cop niteliğinde bir kategori yani onlarca kanal var herkes yukluyor ozel bir icerik değil anlayamıyorum neden boyle birşey oluyor. ben gecen ayda bole bir konu actım ve dedimki allah SAHTE flag ve TELİF atanların paralarını yemeyi nasip etmesin , hakkımı helal etmiyorum. Konuya hakim ve spma icerik calışanların yorum atması tercih meselesidir , cunku konu ile alakasız ve ozgun calışıp ileri geri konuşan arkadaşlarımız dan ricam bu tarz konularda insanlar gergin oluyor en azından bu olaydan ilgili ve muzdarip kişilerin yazması , forum arkadaşlığımızı olumsuzleştirir. TŞK.