Merhaba arkadaşlar. 3 aylık evliyim kayınvalidem ve kayınpederim ile aynı bahcede farklı evlerde yaşıyoruz. İki yıldır korona cıktı cıkalı onlarla mucadele ediyorum. Eşimle cok kez kavgalar yaptık cok kez nişanlıyken eşimle gorusemedim. Gozlerinde hep biz ben ve ailem suclu oldu. Neyse o gunleri sağ saglim atlattık. Ben bı enfeksiyon gecirmiştim uc ay once o yine tekrarladı son iki haftadır tedavi oldum ağır antibiyotik kullandım. Neyse bu olaydan once kayınpederim asi karşıtı onunla cok derin tartışmaya girdim falan. Korkmadan olmeye kesinlikle inanmayan insan hatta aşı vurulmasin da eline sertifika alsın diye hasta olmak isteyen insandı. Eve giren cıkan belli olmadı ne zamandır. Bende en son yine rahatsizlaninca insana ihtiyacım vardı beraber mutlu mesut egleniyorduk. Ta ki bir akşam yemeğine kadar. O akşam kayınpederim raharsizlanmis. Ama iş donuşu dışarıda calıştığı icin usutmusumdur dedi. Bizde yemek yiyip eşimle kactık. Evde test yapmış temiz cıkmış diye gorumcemle de saatlerce oturduk. Sonraki gunu kayınpederim şupheli korona hastası cıktı. Diğerki gun kesin onaylandı omikron varyantı olduğu. Annem beni orada bırakmadı. Anneme gelmeden once test yaptık eşimle negatif cıktık. Bugun dorduncu gunu ne kayınvalidem ne gorumcem ne eşimde hicbir şey yok benim boğazım agirmaya başladı bacaklarım falan. Cok da soğukta kaldım birkac gun şimdi bende mi hastalanıyorum diye korkuyorum. Eşim ile de tartıştık kac gun ben annemin evine gelmişim onu yalnız bırakmışım diye