Arkadaşlar oncelikle iyi geceler. Benim flort ve birliktelik dahil olmak uzere 1 senelik bir ilişkim var. Biz flort donemindeyken erkek arkadaşım okulu bitirip bir şirkette calışmaya başladı daha yeni başlamıştı işe ve iş arkadaşlıkları cok yeniydi. Arkadaşları ile bir etkinliğe gitti. Biz de o gun tartışmıştık ve flortumuzun son gunleriydi ilişkiye başlamaya yakındık. Sosyal medyada arkadaşlarıyla paylaştığı fotoğrafı gordum fotoğrafta bir kız arkadaşı goğsune doğru kafasını eğip (goğsune koymuş diyebilirim) poz vermiş bunu gorunce tabi cok sinirlendim ve bu tarz kısa sureli kurulmuş lacka bir arkadaşlığı devam ettirmemesini istedim. Neyse erkek arkadaşım başka bir şirkete gecti ve o ayrılıyor diye yemek yemek istediler yine aynı iş arkadaşlarıyla. Tahmin edin ne oldu koskoca masada o kız ile yan yana oturup alkollu bir mekanda yemek yediler. Ben artık tahammul edemez oldum ve muhatap olmasını istemediğimi grup sohbeti de dahil konuşmamasını istedim. Bana her seferinde gruptan konuşuyorlar ben dahil olmuyorum goruşmuyorum dedi. Ama bugun oğreniyorum ki arkadaş grubunda o kızla sohbet etmişler (oncesinin olduğundan da şupheleniyorum). Oysaki o benden her istediğini yapmamı bekleyen biri ki zaten yapıyorum. Guzel bi kızım ve yazan hoşlanan cok fazla kişi oluyor cevremde bunlar ust uste geldikce o cok fazla kıskanclaşmaya başladı. Kendisi ustume bu kadar duşerken onun bu yaptığı… Kızlar gecenin bu saati icime bi soğukluk girdi cok garip bir duygu ilk defa guvenimin kırıldığını hissettim ve biliyorum ki bu his girdi mi ilişki cok zor devam eder. Lutfen bu yazdıklarımı tarafsız şekilde yorumlayın yanlış ya da doğru duşunuyorsam da fikirlerinizi belirtin.

Duzenleme yapacağım herkes cok karışan ve baskı yapan biriymişim gibi anlamış, yanlış bir şeyler hissettiğim tek kadın bahsettiğim kişi oldu. Onun haricinde arkadaşlıklarına karışan bir insan değilim. Boyle bir yapım yok.