Merhaba herkese
gece gece icimi dokmek istedim. Ben mi birden acaba parladm abarttim merak ediyorum.
Bu sene Turkiyeye gitmistik ve konu acmıştım (kv genc,akli basinda ama surekli konusur,ove, herseyi yorumlar, değerlendirir oğuyla iletişimimize kadar..sonra durup kizini damadini over halbuki kizi kac kere bosanmak istedi.Bana bunlar ne kadar duymazdan gelsemde eziyet gibi geliyor). Geldigimden beri panik atakla uğrasiyorum ve o kadar olan bitenden sonra esim annem naptiki diyor.
Staj yerim bana bir hafta izin verdi, esime uygun bilet bulursak istanbula gidelim mi diye teklifte bulundum.
Olumu bakar gibi oldu.O aslinda yeniyilds annesigile bi isden dolayi ugramak istiyordu ama belli degildi ocak ayindads olabilirdi.
Kv o ara goruntulu aradı sonra esimde christmas tatil konusu acilmisken bu durumu paylasti onunla. Bir bucuk ay once yanlarindan ayrilmistik ve 8-9 gun haric bir ay hep beraberdik onlarla hemde maalesef ayni evde.
Sakaya vurarak biraz olay cıkardı nasil yani gelip cocukları gostermeden mi gideceksiniz(ankarada yaşıyorlar)
Aslinda esim guzelce anlatmisti birde ben nazikce anlattim
kv yine sesini yukseltti sanki hic ben konusmamisim gibi uzatti, kp yanina geldi o ara. diretiyor،kendini nedense hakli cikarmaya calisiyor..
susmuyor kadin bunlarda insan bana ne karismayim demiyor.
annesi susmadigi icin buda beni cileden cikardi.
mutfaga gectim o ara atak basladi bendenartik yeter kaldiramiyorum geldimden beri hastalandim en sonunda zorla bosattiracaklar dedim. esimde yan odadan duymuski sen nediyosun diye cikisti kvdesahit oldu.sonrasinda tekrar tekrar aradi acmadim esim acinca diyor ben oyle demek istemedim ben karismam bisey demem hastalandim 4tane seker ignesivuruldum vs …ama abartisiz gorumcemle kaynima aynini yapamiyor onlar direk anne karisma diyorlar cunku huyunu biliyorlar. onun yuzunden eltimle kaynim ayrilacaklardi.
degisik bir insan git geller yaşıyor bi bakiyosun cok iyi bi bakiyorsun kizmicagi seye kizmis yada kizabilecegi seye tepkisiz kalmis. bu git gelleri beni cıldırttı geldigimden beri panik atak ve refluyle ugrasiyorum. o zamandan berni goruşmuyorum oda ogluyla konusunca ben ona direk bir sey demedigim halde hic mirayada slm soyle demiyor ki hiic onemi yok. ama bundan kendini hakli gorduğunu varsayiyorum.
biz trdeyken istanbula soz misali gitmis olsaydik ben istanbul gezimizden ayrilip hizli trenle yanlarina gider gorurdum ama o yolu bana kapattilar ben neden gormeye gidim? siz soyleyin ilk defa boyle olduk